с 0001
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- тръба
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
с 0001
таркаля се един мерседес с рег.номер-с 0001.някой энае ли колко струва това удоволствие?любопитен съм колко пъти номера е по-скъп от колата ми! gruebel 

- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
Имаше едни хубави SUVs на морето, май бяха Ланд Ровъри последен модел(може и BMW X5 да са били), единия беше 0007, а другия 0008, просто ми направи впечатление
А пък пред едно спретнато оранжево хотелче на някакъв бивш волейболист, един Ланд Ровър(май беше чисто нов) с накачулени вътре младежи на около 19-20-21годишна възраст, беше влязал в един пасат комби назаден.Та тогава се замислих ако недай си боже закача без да искам момчетата с 0007 и 0008, колко ли гори бой ще изям 

В Русия преди годинки точно след заяждане с обикновена Лада Самара накачулените младежи бяха станали просто "на кайма"(точен термин: ЗАМОЧИЛИ). Така, че имай самочувствие и бъди гордNovobranecGT написа:Имаше едни хубави SUVs на морето, май бяха Ланд Ровъри последен модел(може и BMW X5 да са били), единия беше 0007, а другия 0008, просто ми направи впечатлениеА пък пред едно спретнато оранжево хотелче на някакъв бивш волейболист, един Ланд Ровър(май беше чисто нов) с накачулени вътре младежи на около 19-20-21годишна възраст, беше влязал в един пасат комби назаден.Та тогава се замислих ако недай си боже закача без да искам момчетата с 0007 и 0008, колко ли гори бой ще изям

- zemon_C4455XP
- Автомобил:
- Двигател:
- landwarrior
- Автомобил:
- Двигател:
- Golf_GL
- Автомобил: Passat B5 Variant
- Двигател: ADR 2000
- Контакти:
Мисля че достатъчно се изписа по темата който се интересува от още по-детайлни подробности може да посети:
http://www.kat.mvr.bg
Заключвам!
http://www.kat.mvr.bg
Заключвам!
Върни се в “ОФФ-Топик - други”