! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !

Маршрути, хотели, заведения, проблеми на пътя
Потребителски аватар
martineli
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот martineli » Сря 07 май 2008 20:19

оооо имам още една случка от събота

с един авер бяхме из центъра на бургас и се прибираме(пак за тези от бургас караме по "кирил и методи" нагоре към автото.караме ние с неговата бегачка хлОПЕЛ балАСТРА и следваме един (отново) голф3 .наща вина в цялата ситуация беше че не спазвахме достатъчно дистанция.значи караме за зад голфа и се вижда че след около 50м има спряла кола в наща лента достигаме спрялата кола и гофа я задминава но се чу някакъв клаксон и голфа кривна много бързо пред спрялата кола а ни вече я бяхме изравнили и ко да гледаме баварец от новите 7-ци с сфииски номер с 4 осмици ни разминава на една боя свирейки и без да намали.а то ко се оказа че голфа го видял ама не спазил закона че когато имаш препядствие в твойта лента трябва да пропуснеш насрещу движещете се и тогава даа го заобиколиш и го разминава за малко и ние обираме пешкира.

филма продължава.разминаваме се ние и стигаме до края на прасечката 30м по нагоре и спраме да изчакаме колите. и авера се загледа нещо в огледалото.тръгваме ние а той кара на стъпка.минаваме първото кръстовище на 3-та поликлиника ама той продължава.стигаме 2-ро кръстовище и ще завиваме наляво .викам му:ко стана . а той:ти не видя ама тея слязаха от бмв-то.светна зелено и тръгваме и след 5 сек. бмв-то зад нас на следващия светофар на който ние ще завиваме надясно.чакаме червеното а той с баварката ни побутва от зад.светва зелено тръгваме леко и тоз на изпреварва и ни сече на ъгъла и ни спира.спираме ние и отвътре излиза един уж корав ама по-точно мазен.идва отваря вратата на авера и му вика :къде караш ве тъпанар найш как щеше да ме лашнеш
моя човек му вика :така и така извинявай не тее видях на време
тоя поседя още десет секунди а през това време от бмв-то се показа още един ама не слезе а точно в този момент пристигна още една седмица пълна с хора.
та тоз както седеше се отказа .незнам дали щото видя че сме3-ма(забравих да спомена и едно друго момче с нас) или мярна леко усмихващият се от гайячната си страна звездогайчен ключ 36мм който се скатаваше в джоба на вратата незнам.но както седеше тръгна отиде да гледа ко му е станало на бронята дето ни подпира и след малко и 2-те бмв-та изчезнаха

само веселби тея събота и неделя

Потребителски аватар
arrougance
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот arrougance » Сря 07 май 2008 20:52

Ама разбирасе че ще му се извиниш,щото ти хубаво си носиш твоя гайчен ключ,а този с 4-те 8-ци какво ли носи? Жилка,лопата,сап,брадва ? Едва ли...За в бъдеще като видиш голяма кола с 4 еднакви(ся е модерно и с 6 еднакви)цифри споделяш скромното си "извинявай" с добре облечения младеж от БМВ-то и си продължаваш напред,за да не те боли главата :wink:

Потребителски аватар
martineli
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот martineli » Сря 07 май 2008 20:59

еми както съм написал точно това направихме.
просто ми стана интересно че много бързо се отказа.а аз си мислих че щом е решил да ни гони начи има сериозни намерения

Потребителски аватар
arrougance
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот arrougance » Сря 07 май 2008 21:11

Значи е включил бутона "аз размишлявам" и е преценил че младежта в БГ не трябва да се "превъзпитава,а да и се даде "шанс" да продължи на пред :D Съвсем друг е вапросът ако вие му се бяхте надървили нещо,че тогава е щяло да вадиш гайчния ключ.Иначе колега още един съвет да дам ако може Няяяя са даваш ако не си нарушил правилата,преценяш мога ли да го набия,потенциална жертва ли съм и т.н :D Иначе в Бургас сте си готени хора

Потребителски аватар
martineli
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот martineli » Сря 07 май 2008 21:36

колега аз по принцип не съм конфликтна личност и гледам да отбягвам такива ситуации.на такъв човек няма какво да му обесняваш какъв е правилника щото той не го знае и мисли че е цар.никога не бих се бил на пътя освен ако не ми се наложи.всичко зависи от човека щото дори и най голямата битка на града да е ако има малко разум ще те изслуша и може да се разберете по човешки начин.но така или иначе един 46-так в вратата може да е само от полза дори и да се наложи да помогнеш на някой тракторист с него

респект за последните ти думи
mod edit: Varbona

Потребителски аватар
Gal
Автомобил: МК7
Двигател: DCYA 2018

Мнениеот Gal » Сря 07 май 2008 22:30

тва с автобусите ти се е случило в града и с малка скорост
на мен ми се случи турски тир да иска да ме прави плоска в мантинелата на Тракия, добре, че спрях, докато счупи ремаркето, пак без мигач...
аз карах само със 120 и малко, щото не бях сама в колата, беше навалица и заваля дъжд...
късмет, че бях с нови гуми

Потребителски аватар
bate_pe60
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bate_pe60 » Сря 07 май 2008 22:59

бааа...
карам си аз с 50кмч преди 10 минути по черни връх от НДК към хемус.
и спирам на червен светофар за нагоре към кръста, първа кола в средната лента..
отдясно няма никой, отляво се нареждат 5-6 коли..и по едно време иде някъв пич с тъмно синя или черна голф2-ка помачкана, май беше и със свалени лайсни , дойде отдясната лента и се намести баш пред мене..
викам си - айде, не ми пречи...
светва жълто, аз се приготвям, светва зелено - он не мърда....седя 2-3 секунди , той си седи там и не мърда...аз се разсвирках - той пак не мърда...
заобиколих го - и оня като си запали гумите...газ, газ газ по байра... ама и аз се засилвам и започвам изпреварване,...изравняваме си предниците, он ме гледа и ми се хили, и натиска още повече голфа...побеснях - изпреварвам, он натиска газта...ебати селенията, честно...припомпих малко газта и го отвях...

и такива смотаняци и комплексарчета ВСЕКИ БОЖИ ДЕН, с най-различни коли (не казвам че голф2-ката е лоша или да имам нещо впредвид).

Потребителски аватар
emdless4
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот emdless4 » Чет 08 май 2008 9:20

martineli написа:колега аз по принцип не съм конфликтна личност и гледам да отбягвам такива ситуации.на такъв човек няма какво да му обесняваш какъв е правилника щото той не го знае и мисли че е цар.никога не бих се бил на пътя освен ако не ми се наложи.всичко зависи от човека щото дори и най голямата битка на града да е ако има малко разум ще те изслуша и може да се разберете по човешки начин.но така или иначе един 46-так в вратата може да е само от полза дори и да се наложи да помогнеш на някой тракторист с него

Имало среща в Бургас и аз да не знам :( Иначе там винаги се кефя на движението (в смисъл че е по-малко отколкото в СФ), но едно нещо ми направи лошо впечатление този път - досега не го бях забелязвал, но за 5 дни в Бургас видях как се минава масово на червено - като че ли е някаква мода. Просто като светне жълто, после червено, който се е засилил, ако ще да е на 50 метра преди светофара, дава газ и се изнизва на чисто червено. И така едва ли не на всеки светофар -досега не ми беше правило впечатление. От друга страна, хората, на които им е зелено най-културно си изчакват да се изнижат тия на червено, и чак тогава тръгват и те. :dummy: Това ако стане в София, първо че станат егати катастрофите, второ - ще им свършат кочаните с актове на КАТ.

Потребителски аватар
К.Одаджийски
VW експерт
VW експерт
Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
Двигател: B207L

Мнениеот К.Одаджийски » Чет 08 май 2008 17:30

Седиме си и си чакаме на ж.п прелез двайсетина баламсурници да мине влака и да минеме ние, а ей го де чака нашия бързак
Изображение
Съжалявам само че единствено под ръка за снимане имах телефона на детето та не му се вижда номера на тоз хубавец, но мисля, че той не е чак толкова важен. Въпроса е принципен.

Потребителски аватар
martineli
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот martineli » Чет 08 май 2008 17:36

хитрец мамин.иам гио секви.
стоя чакам аз на светофара 1-ва кола и ше завивам наляво и понеже светофара го правиха допълнително на това място просто раделиха островчето което делеше двата главни пътя и сложиха светофар,та чакам и до мене отдясно се нарежда друга кола и така леко пред мен ама я нали ги обичам такива и само пуснах автомата лвко напред и се изравних с него и тоя кат видя че нема да му мине номера идиота мина на червено.напрао седях в колата и се смеех сам като лудите

Потребителски аватар
feersum
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот feersum » Пет 09 май 2008 6:57

Снощи към 11 и нещо - карам по Сливница, стигам до Сточна гара и се нареждам в средната лента, щото ще въртя почти цял кръг, да карам в посока Гробищата. От ляво ми се нарежда някъв с някво "спортно" фиатче, и форсира, и форсира, и форсира... аз тръгвам и давам ляв мигач, а оня се забави нещо като светна зеленото... обаче като се изряза, и от най-лявата лента - газ, газ, засече ме отляво, и продължи направо! Аз - щях да продъня пода със спирачката. Почти бях започнал да въртя наляво, щях да го сплескам тоя, че бях с Пасата на баща ми, а тоя беше с някаква дребна въшка.

Потребителски аватар
kossel
Автомобил: Fiat Doblo Natural Power
Двигател: 103 коня 1600 16V

Мнениеот kossel » Съб 10 май 2008 1:32

feersum написа:Снощи към 11 и нещо - карам по Сливница, стигам до Сточна гара и се нареждам в средната лента, щото ще въртя почти цял кръг, да карам в посока Гробищата. От ляво ми се нарежда някъв с някво "спортно" фиатче, и форсира, и форсира, и форсира... аз тръгвам и давам ляв мигач, а оня се забави нещо като светна зеленото... обаче като се изряза, и от най-лявата лента - газ, газ, засече ме отляво, и продължи направо! Аз - щях да продъня пода със спирачката. Почти бях започнал да въртя наляво, щях да го сплескам тоя, че бях с Пасата на баща ми, а тоя беше с някаква дребна въшка.

Тц, тц, били сте 2 коли на кръстовището, през деня са по 100 ( минимум), струва ми се че и двамата сте се правили на мъже :lol:

Потребителски аватар
CTaH4o
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот CTaH4o » Съб 10 май 2008 16:21

Днес както си карам от сточна гара към дондуков изведнъж гледам бял Еспейс Н7229ПА с бая скорост зад мен. Намалявам си и тея се местят в другата лента, спират и наизлизат 4 човека се "мъжаги" и тичат (аз си викам тея гонят такси, ама тц) и стигат до Опелче (Астра) и като почнаха да бият по прозрците, да се опитват да вадят шофьора.... добре че им се разсвирихме та се поприбраха в колата си
(горкия шофьор на астрата)
е така не се решават проблемите ама явно се още има хора дет са в заблуда, че с бой се решават проблемите

Потребителски аватар
ediface
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ediface » Нед 11 май 2008 18:52

У4326АВ Крайслер миниван цвят бордо.Карах с него около 9 кръстовища и на всички завои завиваше без мигач.Предупреждавам колегите ,защото ако го видят да избягват да карат зад него за да не стане ПТП

myrshavija
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот myrshavija » Пон 12 май 2008 17:56

Ми да се оплача и аз: днес карам по Акад.Г.Бончев където едната лента е вечно заета от паркирани коли и виждам как един бус наближава тясното срещу мен, но не Ибава да спре за да мина и се срещаме по средата, аз намалям там дето има място между паркиралите да се навре за да мина, но той не си дава зор много да се навира и просто спира, аз опирам дясната гума в бордюра и спирам и го чакам да направи нещо за да мога да мина. Него хич не го чука. Нареждат се коли зад мен и зад него. Чакаме двамата и се гледаме. По едно време идва един чичка да ме подкани учтиво да се кача на тротоара, който не е никак нисък, или да дам назад, нищо, че съм с предимство, за да се разминем все пак. Яд ме беше много, ама наистина той не беше виновен, че ние двамата с глупака си мерим пи.ките и се качих на тротоара. И пак се чувствам глупаво, щото аз като видя, че не можем да се разминем на широкото и си чакам тия дето са с предимство да минат, а някои тарикати се навират и хич не им пука. :evil:

Върни се в “Пътеводител”