Значи на приятел Аудито е Б4 с двигател АВК. При някой от гърмежите на газовата е покривило дебитомера и сега има сериозни ядове. Попрочетох доста в Ауди форума и там проблема с дебитомерите на този двигател е сериозен. Нещо като консуматив го имат. Този дебитомер обаче май се слага същия и на 2Е двигател във VW и SEAT.
Молбата ми е към някой колега с програма или който има записан номера на дебитомера на 2Е двигател да ми каже дали е същия.
BOSCH № 0280 202 130
парт № 037 906 301 С
Предварително благодаря!

инфо за дебитомер
- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
- К.Одаджийски
- VW експерт
- К.Одаджийски
- VW експерт
- К.Одаджийски
- VW експерт
armario написа:Със сигурност е за 2е, защото и аз съм с такъв. Какво те интересува по - точно, колега?
На Аудито двигателя е АВК, но да намериш читав дебитомер като търсиш за такъв двигател е меко казано мисия невъзможна, та евентуално да го смениме с дебитомер от 2Е, имам възможност да взема за проба такъв от 2Е, а пък на моята кола е PF двигателя и ако съдя по инфото на колегата veritas дебитомера също трябва да стане на това Ауди.
Общо взето в голямо приключение се вкарахме.

- veritas
- Капитан пустиняк
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Това инфо друже го свалям от програмата на БОШ така че предполагам е вярноК.Одаджийски написа:veritas написа:Този дебиЛомер се слага на: VW-2E,ABF,RV,PF,PB; SEAT-ADL; AUDI-ABK,ADW;
Благодарско за информацията и труда, но 2Е е 2000 куб.см, PF и PB са 1800 куб.см. Мисля че някаква разлика трябва да имат.

- К.Одаджийски
- VW експерт
veritas написа:Това инфо друже го свалям от програмата на БОШ така че предполагам е вярноК.Одаджийски написа:veritas написа:Този дебиЛомер се слага на: VW-2E,ABF,RV,PF,PB; SEAT-ADL; AUDI-ABK,ADW;
Благодарско за информацията и труда, но 2Е е 2000 куб.см, PF и PB са 1800 куб.см. Мисля че някаква разлика трябва да имат.
Не съм искал да те засегна или подценя, но просто ми стана интересно.
Още веднъж благодаря за труда и информацията!
- veritas
- Капитан пустиняк
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Не си ме засегнал с нищо друже споко.И на мен ми стана интересно затова се поразрових още и ти пуснах снимкатаК.Одаджийски написа:veritas написа:Това инфо друже го свалям от програмата на БОШ така че предполагам е вярноК.Одаджийски написа:veritas написа:Този дебиЛомер се слага на: VW-2E,ABF,RV,PF,PB; SEAT-ADL; AUDI-ABK,ADW;
Не съм искал да те засегна или подценя, но просто ми стана интересно.
Още веднъж благодаря за труда и информацията!

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”