Един твой комшия Васко(литълредауди) се пише в нашия форум я гледа и каза,че при мен всичко е перфектно за конверсия
And the сложния път от малчо към ПРАСЕТО :) 1.8=>2.Х
- Vorsprung durch technik
- Автомобил:
- Двигател:
Имам едно на половина с кръгове ако ти требва
Един твой комшия Васко(литълредауди) се пише в нашия форум я гледа и каза,че при мен всичко е перфектно за конверсия
и няма да е толкова сложно.Човека,който ще може да ми свърши работа е Явор Банакиев.Сега се работи по финансовата част,а и мислим да пробвам колко е здраво туй моторче 
- The_Machine
- Автомобил:
- Двигател:
Vorsprung durch technik написа:Имам едно на половина с кръгове ако ти требва![]()
Един твой комшия Васко(литълредауди) се пише в нашия форум я гледа и каза,че при мен всичко е перфектно за конверсияи няма да е толкова сложно.Човека,който ще може да ми свърши работа е Явор Банакиев.Сега се работи по финансовата част,а и мислим да пробвам колко е здраво туй моторче
С Васко се знаем много отдавна - и днес си приказвахме пак и ме убеждаваше да развивам 200-тицата, щото имала добра стъпка...
Инак - бафмааму - 2 витки надолу и още сме луноходче - пружините вече при сглобен макферсон още хлопат, та трябва колата да си ги натисне, иначе е на лощо...
Като твърдост си е екстра, но нещо са ми насрали реглажа на предницата и сега давам газ и тръгва нанякъде... казаха, че може би било от тампоните на носачите - тях наистина не съм ги сменял...
Ето снимки преди/след:
Преди:
След:

- The_Machine
- Автомобил:
- Двигател:
- The_Machine
- Автомобил:
- Двигател: