все едно иска да ми каже нещо,колата не загрява(термостата ще го сменя после),оборотите са високи на слух(оборотомер няма)
а,нов съм ,колата я купих вчера,като цяло ми хареса и ще я карам няколко години (дано)
има ли някой с подобен проблем (търсих в търсачката ,ама не намерих)
изчаках мотора на място ,загря ,перката включи за 1минута ама лампата продължава да си мига.
в движение не може да дигне 60 градуса
това сами първите проблеми,има и други ,ама тях знам как да оправя
благодаря предварително
а,забравих да кажа че колата е В3 пасат 1.8 моно

лапата за температурата мига
-
- Автомобил:
- Двигател:
лапата за температурата мига
Последна промяна от daniench на Чет 08 май 2008 20:52, променено общо 1 път.
- Winner25
- Автомобил: VW Passat B4 B6
- Двигател: ABS BKC
Теодор написа:daniench написа:благодря за бързите отговори,значи течност има в казанчето и е в границите ,за кой датчик има съмнение ,да проверя?Този на тройника отпред на главата, или е един с четири крачета или са два с по две
![]()
При мен датчика за нивото е на казанчето за антифриза. Като няма антифриз, или е откачена буксата, така мига
- Теодор
- Автомобил: Ford Fiesta 6 BMW 325XI
- Двигател:
Winner25 написа:Теодор написа:daniench написа:благодря за бързите отговори,значи течност има в казанчето и е в границите ,за кой датчик има съмнение ,да проверя?Този на тройника отпред на главата, или е един с четири крачета или са два с по две
![]()
При мен датчика за нивото е на казанчето за антифриза. Като няма антифриз, или е откачена буксата, така мига
- Winner говориме за който подава сигнал за темп. на компа и на уреда в таблото

-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ако си с два датчика черния е за стрелката в таблото ако искаш да го провериш дай го на късо с едно парче жица дай контак и стрелката ще трябва да тръгне нагоре като стигне 110-120 градуса изключи контакта после с един омметър провери съпротивлението на датчик на моя даде 470 ома при студен двигател