Помощ за ключ газ-бензин на BRC Bristol 40
- venll-vr
- Автомобил:
- Двигател:
Помощ за ключ газ-бензин на BRC Bristol 40
Намерих си ключ газ-бензин на BRC Bristol 40 със светодиоди за нивото на газта, но нямам схема на свързване. В задния край на ключа има букса с 6 извода. Липсва другата букса на която са закачени кабелите. Газовата ми е обикновенна с ел. изпарител. Ще съм благодарен на всеки който може да помогне!
- The_Machine
- Автомобил:
- Двигател:
qnis3 написа:Аз го имам на pdf но тук сте малко назад в прекачането на фаели и ще ми трябва имейл.
Можеш да го качиш някъде из нета и да дадеш линк за сваляне

пп http://www.bgshare.com
- spirof
- Автомобил: Audi A4 B5
- Двигател: ADR 1998
- Контакти:
първо се увери че е оригинален ключа
има няколко модела на които отпред пише бристол40 ама са правени я в турция я в родината,на тези родно производство по може да се има доверие
сега за изводите
гледаш ключа отзад и броиш от дясно на ляво/за по лесно/
1.газ
2.+12V захранване след контакт
3.маса
4.вход сигнал-намотки около кабела който излиза от бобината за високо напрежение
5.изход +12 волта в режим бензин
6.вход за нивоиндикацията/ако има такава/
има няколко модела на които отпред пише бристол40 ама са правени я в турция я в родината,на тези родно производство по може да се има доверие
сега за изводите
гледаш ключа отзад и броиш от дясно на ляво/за по лесно/
1.газ
2.+12V захранване след контакт
3.маса
4.вход сигнал-намотки около кабела който излиза от бобината за високо напрежение
5.изход +12 волта в режим бензин
6.вход за нивоиндикацията/ако има такава/
- venll-vr
- Автомобил:
- Двигател:
Това намерих в нета.
От дясно на ляво
1. Кабел за ниво на газта в бутилката
2. Изход за бензинов клапан
3. Изход за газов клапан
4. Сигнал от бубината
5. " - "
6. "+"
Успях да включа ключа в домашни условия, но моля за малко помощ:
1. Когато е превключен на бензин при подаване на +12 V на изхода 2 има напрежение
2. Когато е включен на газ при подаване на +12 на изход 3 има напрежение за около 2 сек. след това спира /сигурно чака сигнал от бубината/
3. Но когато е включен на автоматичен режим няма сигнал нито на 2 нито на 3 пин и диода за положенето на бензин или на газ не свети
АКО МОЖЕ НЯКОЙ ДА МИ ОБЯСНИ ЗАЩО Е ТАКА.

От дясно на ляво
1. Кабел за ниво на газта в бутилката
2. Изход за бензинов клапан
3. Изход за газов клапан
4. Сигнал от бубината
5. " - "
6. "+"
Успях да включа ключа в домашни условия, но моля за малко помощ:
1. Когато е превключен на бензин при подаване на +12 V на изхода 2 има напрежение
2. Когато е включен на газ при подаване на +12 на изход 3 има напрежение за около 2 сек. след това спира /сигурно чака сигнал от бубината/
3. Но когато е включен на автоматичен режим няма сигнал нито на 2 нито на 3 пин и диода за положенето на бензин или на газ не свети
АКО МОЖЕ НЯКОЙ ДА МИ ОБЯСНИ ЗАЩО Е ТАКА.
Re: Помощ за ключ газ-бензин на BRC Bristol 40
Здравейте, не е много по темата, но е аналогично.
Как е възможно това ключе да приема сигнал от друг манометър. Стария ми беше BRC, но издаде багажа, взех си АEB, който изпраща различен сигнал, но с няколко кондензаторчета ми казаха, че трябвало да стане.
Възможно ли е това?
Как е възможно това ключе да приема сигнал от друг манометър. Стария ми беше BRC, но издаде багажа, взех си АEB, който изпраща различен сигнал, но с няколко кондензаторчета ми казаха, че трябвало да стане.
Възможно ли е това?
Върни се в “Автогазови уредби”