Качвам се вчера в колата след работа както винаги оборотите си играят от 500-1000 тва си му е стара болка и не ми прави впечетление. Тръгвам си аз и след 1-2 километра колата започна да придърпва все едно ми свършва горивото, изгасна и неможах да я запаля повече (не че не пробвах 6-7 пъти), а гориво имаше поне стрелката така показваше, но за по-сигурно му налях още 5 литра и пак нищо иначе при въртенето мирише на бенц яко. След като стана ясно че няма да запали решихме да я дърпаме до вкъщи че колата няма аларма и не ми се искаше да правя подарък на някой "джамбазин", по време на дърпането също пробвахме да я запалим на 3-та, 4-та но никакъв шанс. Пробвахме също да ресетнем компа на колата че ако има някаква грешка заради която непали да се изтрие ама нестана, помислих си че може да е от компютъра защото на тъблото ми свети една оранжева лампа (с пунктирано и непунктирано кръгчета) която незнам какво означава.
Ако някой знае какви са възможните причини за НЕпаленето ще съм много благодарен да сподели.
п.п. Искам също да използвам темата за да БЛАГОДАРЯ на armario за това че го накарах в 11 вечерта да ми донесе кука за теглене