защо махнаха левия завой към Т Александров? (софия)
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Добре де, ама някъде обявяват ли ги тези шитни. И аз наскоро открих това за Гурко - естествено след като се бях наредил за ляв и к'во да правя - да карам до Фритьоф Нансен ли и си направих завоя в нарушение. Ако го правят за задръствания да е забранено само в делнични дни или само в пиковите часове.
- Милослав
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
rainheart написа:armario написа:Хаха, и аз се чудех,защо когато от "К. Величков" направя левият завой към "Т. Александров", отсреща ми примигват.
Явно съм имал късмет да минавам когато няма
![]()
![]()
.
Тази сутрин пак си имаше колона чакаща с ляв мигач
А дано е имало и патрулка да ги тръшка всички тарикатчета подред.
Днес по околовръстното БМВета, аЛдита - всичко в насрещното, мамицата им подла !
- Мартин
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
XpacTa написа:Добре де, ама някъде обявяват ли ги тези шитни. И аз наскоро открих това за Гурко - естествено след като се бях наредил за ляв и к'во да правя - да карам до Фритьоф Нансен ли и си направих завоя в нарушение. Ако го правят за задръствания да е забранено само в делнични дни или само в пиковите часове.
Има знак, какво да обявяват.
Има знак, ама няма маркировка, няма нищо. Да не говорим че както се вижда не са ги домислили нещата - не може да ти отрежат завоя и да те пратят на майна си райна да си го правиш. Примерно на лагера където си е забранен от край време си има знак подсказващ как да направиш завоя. Аз идвам и изведнъж ме изненадват с някаква абсурдна промяна. Ми тогава може би да си спра на средата на кръстовището та да си измисля как да стигна там където съм тръгнал.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”