Бургас - Архив

Организация и провеждане на клубните сбирки!
Потребителски аватар
hristov_GL
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот hristov_GL » Нед 04 май 2008 20:39

yozi написа:
hristov_GL написа:питай за паметника ПАНТЕОНА .... точно отсреща него има един голям паркинг с една супер голяма сграда със стъклена фасада ... това е паркинга на автото или бившата Автогара Изток.

благодарско, ще се опитам да дойда на 11 май

брат ми ,евала ако дойдеш ,но специално за тази среща която беше днес... не изпусна нищо бяхме аз Райков и едни лица с бяла 2ка ;) голфчето си го биваше евала ! другата седмица пак сме там с Райков ;) дано да докара пасатора ;) ако не с моя ще сме там но сме там ;) и ще се запознаем :) айде със здраве :)

Потребителски аватар
martineli
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот martineli » Нед 04 май 2008 20:54

мали ко разправяш тая седмица беше меко казано слаабо.мерси за похвалата за голфчето но още е далеч от това към което се е запътило.съжелявам че в близките 3 седмици няма да мога да идвам понеже заминавам за германия ама после съм там ще гледам да дойда с другия голф.аз и неска щях да съм с него амапонеже скоро ми се скъса шайбата дето върти хидравликата и сега другата шайба която е от долу дето върти динамото и водната помпа се е поразхлабила и поскръцва и трябва да я стегна утре.

христов я кажи ко стана у ветрен неска усуква ли пасата.ако ти се развали недай си боже нещо пиши едно ЛС да помагаме аз с един авер дето трябваше да дойде неска сме зели едно гаражче под наем и си побачкваме там ако ти трябва канал или помощ ЛС да ти обясня къде е

Itso_82
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Hi

Мнениеот Itso_82 » Нед 04 май 2008 21:29

Az bqh drugiq v golf4eto mnoo slabo predstavqne ot strana na burgas v sofiq vinagi sbirkite im sa pulni zasramete se be :x :?

Потребителски аватар
P.Solberg
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот P.Solberg » Вто 06 май 2008 20:22

Ко да се срамим да не сме аилякчий секи си има работа семейства,и счупени Голфове(аз) как да има те хората идваха от сл.бряг и околноста ма вас ви нямаше сега е ваш ред 8)

Потребителски аватар
martineli
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот martineli » Вто 06 май 2008 22:27

P.Solberg написа:Ко да се срамим да не сме аилякчий секи си има работа семейства,и счупени Голфове(аз) как да има те хората идваха от сл.бряг и околноста ма вас ви нямаше сега е ваш ред 8)

ееееее недей се кара ами бързо казвай ко му има на голфето че да помагаме :D

<Ro_ja>
Автомобил:
Двигател:

здрасти

Мнениеот <Ro_ja> » Сря 07 май 2008 22:09

Здрасти на всички как сте фенове на VW отдавна искам да ходя по срещи събори и други такива кадето има много привърженици на марката но работата ми не го позволява.До сега следя всичко от нета .Сега обаче ще я сменям и мога да кажа че от 18 мисля че ще съм редовен надявам се да се се запозная с интересни хора. 8)

Потребителски аватар
S.Raikov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот S.Raikov » Сря 07 май 2008 22:55

martineli написа:мали ко разправяш тая седмица беше меко казано слаабо.мерси за похвалата за голфчето но още е далеч от това към което се е запътило.съжелявам че в близките 3 седмици няма да мога да идвам понеже заминавам за германия ама после съм там ще гледам да дойда с другия голф.аз и неска щях да съм с него амапонеже скоро ми се скъса шайбата дето върти хидравликата и сега другата шайба която е от долу дето върти динамото и водната помпа се е поразхлабила и поскръцва и трябва да я стегна утре.

христов я кажи ко стана у ветрен неска усуква ли пасата.ако ти се развали недай си боже нещо пиши едно ЛС да помагаме аз с един авер дето трябваше да дойде неска сме зели едно гаражче под наем и си побачкваме там ако ти трябва канал или помощ ЛС да ти обясня къде е

Колега Незнам Батко ми Христов дали Ще се възползва от гаражати ако нещо се чупи по Пассатко но аз С удоволствие бих Се възползвал ако нещо правя или стане! :wink: :D!После Ше Черпим по няколко :beer :D

Потребителски аватар
martineli
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот martineli » Чет 08 май 2008 6:42

нямаш проблем само че сега в събота заминавам извън страната и ше съм свободен чак накрая на месеца. но ако си много назор звънкай щото там бачкаме с един авер. се ше има някой

а за :beer най-малко с трвожа
наща фирма без една може ама с една неможе

Потребителски аватар
Silver_Golf
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Silver_Golf » Чет 08 май 2008 19:31

колеги и аз смятам тази седмица да дойда на сбирката вчера ми върнаха книжката и няма какво да ме спре да не дойда даже и един колега и той ще дойде с неговия голф а дано да е хубаво времето и да се съберем повече народ : vw fen

Потребителски аватар
martineli
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот martineli » Чет 08 май 2008 19:37

аз няма да мога да дойда но ше е дбре да се събират повече хора не само 2коли както беше на 04.05

<Ro_ja>
Автомобил:
Двигател:

...

Мнениеот <Ro_ja> » Чет 08 май 2008 22:40

Ако времето позволи аз имам много приятели от нашата марка мисля че ще се съберем повече хора 8)

Потребителски аватар
S.Raikov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот S.Raikov » Чет 08 май 2008 22:54

Нещо хубаво да прочета най-сетне! :D

Потребителски аватар
Silver_Golf
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Silver_Golf » Чет 08 май 2008 23:58

аз съм за.Тея сбирки са хубаво нещо според мен опел-джиите от мн време се събират а ние не трябва да се поправи тази грешка нали така love.vw

Потребителски аватар
trash89
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот trash89 » Пет 09 май 2008 16:40

утре нещо ? някой да е измислил ?!

Потребителски аватар
malanoche
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот malanoche » Съб 10 май 2008 6:48

и аз сам там.пишете оште един кам вас