маслоустойчиви армирани маркучи има с различен вътрешен диаметър....а и са пластични няма да има нужда от снадка..аз такива си земам за бензиновите пътища като ми скимне да сменя това онова маркуче..
иначе браво супер е
Маркуч за Картерни газове на AFK / АЕК / ???
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
1. маркуча който аз съм показал как се прави стои точно така както стои и оригиналния
2. ако ползвам някакви скъпи силиконови или незнам си какви си маркучи се обезсмисля целия смисъл от тях защото за тези пари ще си купиш чистонов от Юнитрейд
3. Ако ползвам маркуч който не е твърд, и се гъне в всички посоки ще е грозно да има някаква такава никаква форма и най-вече ще се мота насам натам под капака
Днес го сложих - пасна чуесно все едно за там е правен
Скоро снимки!
2. ако ползвам някакви скъпи силиконови или незнам си какви си маркучи се обезсмисля целия смисъл от тях защото за тези пари ще си купиш чистонов от Юнитрейд
3. Ако ползвам маркуч който не е твърд, и се гъне в всички посоки ще е грозно да има някаква такава никаква форма и най-вече ще се мота насам натам под капака

Днес го сложих - пасна чуесно все едно за там е правен

Скоро снимки!
- parno
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
бомбарджи има ги по магазините
аз си ги вземам в Ст.Загора от един магазин за масла...имат голям асортимент и размери...не са много скъпи...последно си взех армиран маслоустойчив за помпите за 7 кинта метъра горе долу....марката я забравих ама може да погледна утре
иначе много добре изглежда ама само да не гнояса от маслени пари и т.н.

иначе много добре изглежда ама само да не гнояса от маслени пари и т.н.
- pit
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ето ви едно решение от мен http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=52741&highlight=
-
- Автомобил:
- Двигател:
.
Последна промяна от velizar987 на Вто 18 сеп 2012 14:20, променено общо 1 път.
- stanislav zdravkov
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Маркуч за Картерни газове на AFK / АЕК / ???
ето какво направих: запазих крайните части на старата тръба, която вече взе да се разпада, понеже така според мен по-добре ще може да се съедини новата .За нова тръба използвах бяла от парно с фи 16,сложих малко уплътнителна лента за ВиК, малко лепило за гарнитури, две скоби - и готово.