Съвет какъв GPS да си купя за Лъвчето ми.!
- KING-T
- Автомобил: VW Bora TDI 90кс
- Двигател: AGR 2000г
От личен опит те съветвам да си вземеш Garmin Nuvi 250.Има вградена карта на Европа,възможност за инсталиране на българска пътна карта,меню и навигация на български език.На скоро имах възможност да го ползвам тук в България и мога да ти кажа,че показва много точно маршрута,който му зададеш.Една кака ти казва след колко км. да завиеш на български
.Мисля ,че Garmin е най-доброто ,което в момента може да се намери на българския пазар.Няма да съжаляваш ако си го вземеш

- s5501na
- Автомобил:
- Двигател:
Аз съммного доволен от Нокиа е 51 с външен ГПС и софт гармин от www.all4smartphone.com,работи безупречно говори на бг и позиционира много точно.
- gr_kanev
- Доктора
- Автомобил: VW Transporter T5 2006
- Двигател: AXD
green man написа:Мерси за инфото на всички, сега вече се чудя от къде да си купя това чудо..?
Кое по-точно ?
Аз съм с Garmin, и съм доволен. Нямам преки впечатления от другите, но няколко души, запознати с тях, останаха доволни от моята придобивка. Ако искаш и ти Garmin, и държиш да е от Стара Загора, виж в Метро, Техномаркет, Технополис, Handy, ... Въпреки че аз бих ти препоръчал да отидеш до София - представителството на Garmin. Те изработват и продават подробната карта на България. GPS устройството се състои от 2 неща - машинария (hardware, или хардуер му викаме; със съответния софтуер, разбира се), и карта. Бих казал, че машината определя функциите, интерфейса - доколко е потребитески ориентиран, екстри, и т.н., но по-важната част е картата. Ако машината е "върха на сладоледа", а картата не струва - все едно нищо (не искам да използвам нецензурни думи). Докато добра карта и по-посредствена машина могат да помогнат повече.
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
gr_kanev написа:green man написа:Мерси за инфото на всички, сега вече се чудя от къде да си купя това чудо..?
Кое по-точно ?
Аз съм с Garmin, и съм доволен. Нямам преки впечатления от другите, но няколко души, запознати с тях, останаха доволни от моята придобивка. Ако искаш и ти Garmin, и държиш да е от Стара Загора, виж в Метро, Техномаркет, Технополис, Handy, ... Въпреки че аз бих ти препоръчал да отидеш до София - представителството на Garmin. Те изработват и продават подробната карта на България. GPS устройството се състои от 2 неща - машинария (hardware, или хардуер му викаме; със съответния софтуер, разбира се), и карта. Бих казал, че машината определя функциите, интерфейса - доколко е потребитески ориентиран, екстри, и т.н., но по-важната част е картата. Ако машината е "върха на сладоледа", а картата не струва - все едно нищо (не искам да използвам нецензурни думи). Докато добра карта и по-посредствена машина могат да помогнат повече.
Мерси колега
Ако някой може да каже адреса на Garmin в София ще съм му благодарен, често съм в София ,даже сега в края на месеца ще ходя пак.
- R@do
- Батето
- Автомобил: Audi 80
- Двигател: ABK 1993
Геотрейд
София,
бул. "Васил Левски" 80А
Телефони:
02 / 980 4004
02 / 986 4518
02 / 989 6255
За GPS потребители нашите координати са:
42°41`20.9"
023°19`49.5"
office(at)geotrade.bg
това са само коордиатите им, нямям нищо общо с тях.
София,
бул. "Васил Левски" 80А
Телефони:
02 / 980 4004
02 / 986 4518
02 / 989 6255
За GPS потребители нашите координати са:
42°41`20.9"
023°19`49.5"
office(at)geotrade.bg
това са само коордиатите им, нямям нищо общо с тях.
Последна промяна от R@do на Сря 14 май 2008 13:08, променено общо 1 път.
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Сега от моя опит в почти цяла Европа, горещо ти препоръчвам Томтом. Единствения проблем е,че картите са им добри само за западна Европа т.е. след Словения - Австрия. До там може да ползваш ИГО или евентуално Роуте 66. А за самото устройство става всяко ПокетПС или ГСМ с по-голям екран и вграде или външен ГПС приемник.
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”