голф 2
голф 2
Здравеите.Искам да си купя нова кола спрял сам се на голф 2 отначало исках 3ка ама ми казаха че 2ка та е по корава.Кажете ми плиусове и миноси спрял сам се на мотора 1.8ми 90коня мисля че е икномичен и има и малък данак.Голфа и да не го закупя с газова оредба аз ще взема от старата си кола и пак ще му сложа гас предимно ще се движи на гас.Благодаряви предварително
- musura
- Сър
- Автомобил:
- Двигател:
Добре дошъл във форума, колега.
Поради огромния брой теми за голф ти препоръчвам като начало да попрехвърлиш темите в техническия раздел за Голф, като щракнеш тук
Поради огромния брой теми за голф ти препоръчвам като начало да попрехвърлиш темите в техническия раздел за Голф, като щракнеш тук
- K_Power
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Щом ще го караш на газ, най-добре е моното! Това е един от може би най-здравите мотори в света! За Голф 2, плюсове ... много здрав, тъпако, тъпанаро и малоумноустойчива кола, с доста здрава и доста евтина ходова част! Много добра антикорозионна защита, някои имат ръждички по вежди и т.н., но повечето, които съм виждал с ръжди с били закачани веждите, така че нормално! Загледай се само от другите марки автомобили на тея години, в какво състояние са и се загледай Голфовете в какво състояние са! Минусите му са, че за да го купиш хубавичък и с екстри си струва кинти, други минуси ... външните пластмаски по купето струват парички, особено ако си със широките брони! Друго е евтино и здраво! Възможно е да има някое и друго поскърцване от кората на багажника или някоя и друга пластмаска, но с малко желание и отделени няколко часа се оправят тея неща! Няма какво да му мислиш, търси и купувай! Тоя жълтия в гаража за сега е с 1,6 ПН на 320 000км, за 10 000км изгаря около 300-400гр. масло, водата не мърда! Откакто я имаме тая кола за две години само е карана, сменени са й едни гърнета и дискове, за 40 000км друго не е видяла, освен разбира се смяната на маслото!
- K_Power
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
pesho_bg написа:аз ще търся с 4 фара о широката броня
Чисто нова решетка за 2 или 4 фара е 20лв! Две фарчета може да ги намериш за 30лв! Купихме преди месеци, решетка от ГТИ с червения кант, двете фарчета вътре, горна и долна вежда всичко това за 35лв, та тея фарчета и простотийки са ти най-малкия проблем!
- MitkoKK
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Колега с Голф 2
Не мисли колега много взимай 2-ката и само ще се радваш на здрав автомобил.Аз карам 2-ка от 3 години - след първоначално стягане само сипваш и караш!!!!!!!!!Но не мисли ,че взимаш спортен автомобил , това е нормална кола дето харчи колкото и сипеш според колко ти е тежък крака , но ще си доволен
Re: Колега с Голф 2
MitkoKK написа:Не мисли колега много взимай 2-ката и само ще се радваш на здрав автомобил.Аз карам 2-ка от 3 години - след първоначално стягане само сипваш и караш!!!!!!!!!Но не мисли ,че взимаш спортен автомобил , това е нормална кола дето харчи колкото и сипеш според колко ти е тежък крака , но ще си доволен
МОже и да стане спортен

Ако си вземе някой 1.8 автоматик и сложи ръчни скорости става ужас

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”