масло в съединителя
- zagorql
- Автомобил:
- Двигател:
масло в съединителя
колеги направих поредната беля ,та миналия ден докато сменях гарнитурата на капана на скоросната кутия източих маслото смених я и като доиде ред да си слагам маслото обратно незнаех точно каде да го сипя отворих капака и точно отгоре на скоросната кутия в ляво има една бяла тапа незнам зашто ама реших че се слага от там ,сипвам аз а то отдоло си изтича викам се не е тука ,както и да е после разбрах от каде е сложих го и като трагнах да катам саединитела буксува ама много буксува,ясно че оная бялата тапа е за заединитела нешто и сам го омаслил целия ама нямали някав начин да се оправи сега след 2 дена карене вече имам чуството че намяля малко ,питам ако го напраскам с някакав обезмаслител дали няма да се оправи саединитела е нов не ми се сменя пак а и пари нямам,даите някав акъл мерси предварително 

- zagorql
- Автомобил:
- Двигател:
незнам сега се пребирам от работа бях ношна на работата имаме 1 компресор на които му манах пистолета и маркуча наврях в тая дупка да духа наватре оставих го да духа 30 мин и сутринта като си трагвах почти не боксуваше съвсем леко нз само да не би да е штото е студена колата ама ште вида после и пак ште пиша др ден като ида на работа ште го оставя да духа 1 час пак дано се оправи на цяло не виждам смилал от тва духане ама ако става хубаво ако не не 

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”