Въпрос за ограничителя на предни врати Г3
- pRo_4_LiFe
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Въпрос за ограничителя на предни врати Г3
Колеги, предните врати нали имат степенчати (ограничител) за отваряне. В смисъл вратата като се отвори наполовина отвътре я държи някаква съчма ли е незнам какво е. Та въпроса ми е моята шофьорската врата се отваря до положение 90градуса (перпендикулярно) на колата и леко опира в предния калник пластмасата на вратата. Много грозно се получава ако изтърва вратата или я духне вятър... Някой ако има снимки на вътрешната част и информация каква е причината за това и как се оправя да свирка...
- pRo_4_LiFe
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- doaiena
- Автомобил: Audi A3
- Двигател:
- Контакти:
Re: Въпрос за ограничителя на предни врати Г3
Да разбутаме темата от прахта!
Колега намери ли решение по въпроса!
Колеги кажете как се оправя този "ограничител" или "стопер" или "става" не знам как се казва!
Колега намери ли решение по въпроса!
Колеги кажете как се оправя този "ограничител" или "стопер" или "става" не знам как се казва!
-
- Автомобил:
- Двигател:
сваляне на пантата на вратата и оглед какво е положението - виждал съм коли които хората си мислят че е ограничител а то се оказва механичен проблем и се получава отваряне на вратата на степени 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Точно си е ограничител с фиксатори на положение,даже имам един под ръка-ама е от Сеат,може и да е същият.По някое време ще го снимам.Демонтира се с 2 болта от вратата и 1 щифт или болт от колоната.
- poliboy
- Автомобил: VW Lupo
- Двигател: 2001 AMF 1422cm3 TDI PD 75Hp
- Контакти:
Re: Въпрос за ограничителя на предни врати
Моя ограничител на шофьорската врата върви много тежко и ми е разбил една втулка която играе ролята на лагер при връзката с купето. сега уплътнявам с разни други пособи, но това тегаво отваряне и затваряне ме дразни (може и заради него да се е счупила ръкохватката за затваряне която ми струва 42лв). Освен това имам и луфт в пантите ама ще ги лекувам двете заедно. Не знам какъв е принципа му, а и нямам видимост как точно се сваля при вратата. Ако янкой има снимки моля да качи 
- детайл 8

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”