Въпрос за заключване отвътре!
- leavon
- Автомобил:
- Двигател:
Въпрос за заключване отвътре!
Един бърз въпрос! Може ли да се заключват вратите отвътре (при пътуване и отзад да има деца!) без това да създава проблем с централното и алармата? Могат ли да се заключат само задните врати или трябва всички?
- Winner25
- Автомобил: VW Passat B4 B6
- Двигател: ABS BKC
Re: Въпрос за заключване отвътре!
leavon написа:Един бърз въпрос! Може ли да се заключват вратите отвътре (при пътуване и отзад да има деца!) без това да създава проблем с централното и алармата? Могат ли да се заключат само задните врати или трябва всички?
Могат, даже задните врати си имат защита за деца. Има едно зъбче (на заключващия механизъм) и като го бутнеш се отваря само отвън
- brabus
- R-циклопедист на VW
- Автомобил: Golf II GTI PB A4 Avant 1.8 TQ
- Двигател: 1991 2003
- Контакти:
Нищо му няма на централното ако заключиш само задните врати. Но децата пак могат да ги отключат като си играят. Ползвай защитата за деца.
П.П. В повечето държави по закон е забранено вратите да са заключени докато караш. В случай на ПТП (не дай боже!) да се чудят лекарите как да извадят човек от вътре.
П.П. В повечето държави по закон е забранено вратите да са заключени докато караш. В случай на ПТП (не дай боже!) да се чудят лекарите как да извадят човек от вътре.
- Мартин
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
myrshavija написа:Много е гадно да ти се заключват вратите като запалиш двигателя. Поне на моята никой не може да слезе или да се качи докато не отключа с алармата или угася двигателя.![]()
Ша сменям алармата само заради тва.
Защо това е готина функция, така никой не може да ти отвори вратата, без твое позволение... а има доста такива случаи.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Като не искам да ми отварят колата докато съм вътре, мога небрежно да се облегна на шофьорската врата и централното заключва всички. Но много държа всичко в колата ми да става защото аз го искам. А не защото нямам упътване за настройка на някаква куха аларма. Както казах - често ми се случва да се качва или слиза някой при запален двигател и е МНОГО неудобно.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”