странен проблем с ел.стъкла

Техническа и сервизна информация за Polo, Lupo, Up и Fox
Потребителски аватар
Hristov838
Автомобил:
Двигател:

странен проблем с ел.стъкла

Мнениеот Hristov838 » Нед 11 май 2008 18:57

Здравейте!Първо да кажа, че изчетох всички теми свързани с моя проблем, но не открих аналогичен...Та значи, ел.стъклата не работят въобще(така я взех) и странното е, че като натисна копчето за дясното променя работата на двигателя :shock , а на лявото- не.Мисля че ток до моторчетата не достига(не се чува нищо от там)...бушоните са наред, мерихме ги.
Поло 6N 98 APQ
Благодаря предварително!

Потребителски аватар
Hristov838
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Hristov838 » Нед 11 май 2008 19:00

Забравих: Няма аларма.

Потребителски аватар
ONYX
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ONYX » Нед 11 май 2008 19:09

И аз имах същия проблем.Стъклото ми беше със счупени водачи и се мъчеше.като го оправих и спря.От двигателя се чува нещо като бучене и почва да тресе леко

Потребителски аватар
suggar
Автомобил: Seat Ibiza
Двигател: ASV

Мнениеот suggar » Нед 11 май 2008 20:08

Като за начало провери копчетата , въпреки че казваш че едното бачка....след това махни корите на вратите и виж какво става ....виж дали стига ток до моторчето.....ако пак не е ясно ко става...питай пак и пак кажи какви са твойте наблюдения.

Потребителски аватар
kalioo
Автомобил: Passat B5.5
Двигател: 1.9 131

Re: странен проблем с ел.стъкла

Мнениеот kalioo » Нед 11 май 2008 22:48

Hristov838 написа:Здравейте!Първо да кажа, че изчетох всички теми свързани с моя проблем, но не открих аналогичен...Та значи, ел.стъклата не работят въобще(така я взех) и странното е, че като натисна копчето за дясното променя работата на двигателя :shock , а на лявото- не.Мисля че ток до моторчетата не достига(не се чува нищо от там)...бушоните са наред, мерихме ги.
Поло 6N 98 APQ
Благодаря предварително!

Колега аз имах на дястното стъкло същия проблем натискам оборотите падат малко (тоест моторчето си работи но стаклото не помръдва ) свалих кората оправих си водачите и сега няма проблеми :wink: :D
то това си им е слабост на половерите и според мен тези водачи се прецакват най-вече като стаклото е на половина свалено и вратата се затвори малко по грубо (става въпрос за 2 вратите) :wink:

РУМЕН1
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот РУМЕН1 » Пон 12 май 2008 7:55

Отвори дясната кора.Твоето моторче е с два пина + и -.Пусни ток на моторчето с акомулатор ако тръгне проблема е че нестига ток до мотора търси проблем по кабелите ако нетръгне проблема е в механизма и ти трябва професионална помощ.Успех и пиши какво става!

Потребителски аватар
Hristov838
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Hristov838 » Вто 13 май 2008 13:13

Решен! Значи днес я карах на майстор. На лявото стъкло бяха разменени едни букси и има една метална щанга, дето държи механизма, имаше счупени гайки там, абе просто някой се е правил на майстор и беше оплескал нещата. На дясното просто някакви четки са се разместили и той каза да го раздвижвам по-често.Не можах да обясня добре, но това е бил проблема.

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”