2 въпроса за г3

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
niki_d99
Автомобил:
Двигател:

2 въпроса за г3

Мнениеот niki_d99 » Нед 11 май 2008 20:03

колеги първия въпрос е за светлините на врътките за топло-стодено, степените и каде да духа.кое точно свети защото при мен не свети, разглобих го но ненамерих нищо като крушка,диод или нещо такова, а вторият е как се сменят крушките на копчето за климата и за затваряне на въздуха в купето,как се разглабя копчет

Потребителски аватар
Bundy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Bundy » Нед 11 май 2008 20:18

крушката за парното е зад средната врътка-доста надълбоко и се вади с пинсета(доста трудно се сменя между другото но с малко повече търпрние ще стане. Тя е обща за трите врътки, като светлината се разпространява мржду трите със светловоди. Докато за лампичките на копчетата за климата ще трябва да разглобиш цялото барче!

Потребителски аватар
niki_d99
Автомобил:
Двигател:

здр.

Мнениеот niki_d99 » Нед 11 май 2008 20:23

колега всичко разглобих но така и не видях как се разглабя копчето за климата, а за парното знам че е една но не я намерих каде е

Потребителски аватар
Bundy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Bundy » Нед 11 май 2008 20:37

На парното 100% е в средната доста навътре(трябва да се наведеж бая за да я видиш и то на хубава светлина) ако не си видял значи просто липсва купуваъ нова(наъ добре 2 вата ако намериш че са дефицитни-аз още търся ако лине 1.2 вата са стандартни има ги навсякъде купи си 2-3 за всеки случай) и я напъхваш навътре. За по сигурно остави габарита включен и като си уцелил мястото тя ще запее :wink: А за копчетата на климатика аз това ти го казах като имах предвид голф 3-ка на пасата може и да са друго яче! Но все си мисля че нещо си пропуснал! Като разглобиш цялото барче ти се подават крушката за пепелника за запалката и копчето на реотаните за задното стъкло и копчетата на климатика!

Потребителски аватар
niki_d99
Автомобил:
Двигател:

здр.

Мнениеот niki_d99 » Нед 11 май 2008 20:42

за г3 точно става на вапрос колега. мерси за инфото утре пак ще го разглобя и ще поогледам по хубаво.

Потребителски аватар
Bundy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Bundy » Нед 11 май 2008 21:01

Пиши кво е станало!

Потребителски аватар
niki_d99
Автомобил:
Двигател:

здр.

Мнениеот niki_d99 » Нед 11 май 2008 21:10

ок колега с удоволствие :)

Потребителски аватар
niki_d99
Автомобил:
Двигател:

здр.

Мнениеот niki_d99 » Сря 14 май 2008 7:09

колега Бънди не съм забравил да напиша какво стана с крушките, а просто не ми остава време през деня да видя за какво става на вапрос :)

Потребителски аватар
Bundy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Bundy » Сря 14 май 2008 14:48

Няма проблем... Когато можеш!!!

Потребителски аватар
dj_signal
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dj_signal » Чет 15 май 2008 18:03

крушката за джаджите на парното е в средното за темпетарурата смяната изобщо не е трудна не ти трябват и пинсета стига да знаеш кфо да разглобиш за целта трябва да махнеш пепелника под него има болтчета отгоре до CD'то сваляш всичкопосле отдоло пласмасите пак има болтчета където откачаш самата конструкция на вратките и крушката е отзад така става най - лесно... а за копчето на климатика отгоре каддето е знака за включване и за въздуха тфа е капаче сваля се само с оедна малка отверка леко се надига и готово... опитай

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”