Светна ми лампата за накладките - колко км им остават ?
- longora
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Светна ми лампата за накладките - колко км им остават ?
Днес ми светна лампата за накладките ( change brake pads ) Въпроса ми е още колко километра долу горе може да изкарам с тези ?
- sasho_mf
- Автомобил: Toyota Corolla Verso
- Двигател:
longora написа:sasho_mf ходих до там защото имам 30% отстъпка .... Питах ги и за маховик и съединител на Закс и ми обадиха добра цена .. Наистина ли продават боклуци ? joro_kem значи да търся Лукас така ли ? Това ли са най-добрите ?
ами аз просто изказвам мнение не само защото така съм чул за тях ,а и имам двама приятели единият с форд фокус ,който купи динамо от там и то за три месеца се скапа.А другият си купи за голфа машинката за предното ел.стъкло а тя се счупи за ДВЕ седмици.Но всичко е относително.Според мен послушай колегите и питай и официалното представителство.Тъй като и аз трябва да мина по твоя път този месец но плюс смяна на дискове защото моите са заминали,офертата ми в Д и Н сервиз в Пловдив е 253 лв за всичко.Като от тях 72лв са накладките.Разбрах че са някакви немски но за марка не попитах(да са еба).
- joro_kem
- VW експерт
- Автомобил: Octavia I Tour Octavia III FL
- Двигател: AXR DFFA
longora написа:b]joro_kem[/b] значи да търся Лукас така ли ? Това ли са най-добрите ?
не съм чак такъв експерт, за да кажа, че са най-добрите. ползвал съм ги неколкократно и съм много доволен. специалистите препоръчват и АТЕ. а ако се спреш на лукас, задължително ги вземи от АУТОХЕЛП, за да си сигурен в произхода. забравих да добавя, че кутията вече е червена, с холограмен стикер и на нея пише TRW LUCAS.