ае каете ми тва на кво прилича
 ае каете ми тва на кво прилича 
tns написа:навсякъде където има тапицери могат да ти го направят но цените варират от 80/120лв.

- 2м и 30см, което е предостатъчно за Голф 3 със шибидах, ми струваше 25 лева. Остава лепилото, което и него да го сложим 25лв, 2 гъбички за миене на съдове, използвани от грапавата част и внимателно отношение към нежния материал,
 - 2м и 30см, което е предостатъчно за Голф 3 със шибидах, ми струваше 25 лева. Остава лепилото, което и него да го сложим 25лв, 2 гъбички за миене на съдове, използвани от грапавата част и внимателно отношение към нежния материал,  лекичко и внимателно монтиране и демонтиране - ами в общи линии, това е. Включвам и огромният ентусиазъм и желание за успех...Ами смятам, смятам,
 лекичко и внимателно монтиране и демонтиране - ами в общи линии, това е. Включвам и огромният ентусиазъм и желание за успех...Ами смятам, смятам,  
   но до 150 лева не ги докарвам, така че - ако не ви се дават толкова пари - "скачайте" и смело напред! Успех!
 но до 150 лева не ги докарвам, така че - ако не ви се дават толкова пари - "скачайте" и смело напред! Успех!SANDO 1 написа:Абе някъде имало склад ама ни ми казват ако някои от пловдив знае къде е да свирка че още търся
 Еййй, големи измекяри тия, вашите тапицери, бе....
 Еййй, големи измекяри тия, вашите тапицери, бе....  Щели сте да им вземете
 Щели сте да им вземете  хляба, а?  Баси и мизерниците .
 хляба, а?  Баси и мизерниците . 

пратил с ЕКОНТ.
 пратил с ЕКОНТ. 
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 22 госта