глоби за мръсни коли в кеш пак от нас да мине и една идея

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
maznia
Автомобил:
Двигател:

глоби за мръсни коли в кеш пак от нас да мине и една идея

Мнениеот maznia » Пон 12 май 2008 17:41

и пак вратичка за доходи за уличните полицай евала ура. -- Ей докато чета из нета глобите за това онува по повод малкото ми проишествие и написания ми акт. Четах малко коментари в един форум за глоби за мръсна кола. Пускам телевизора и гледам новините и там хоп -кат глоби за мръсна кола и защо са глобите знаете ли, заради камерите не можели да видят номерата на колите на хората които правят магарийте по светофарите, камерите не виждали номера ако е мръсен. но се вижда че човека е без колан и говори по GSM но ако си с очела немогат те познаят и винаги можеш да кажеш че друг е карал -хахха значи скоро и очилата ше забранят -хахха. - Та да си миете колата но без номера хахха. И искам да ги питам аз нашите мислители на закони защо те не почнат да си мият улиците и да ги оправят че са ужас и само дупки и калища ше получа преплитане на червата от друсане по дупки и ями --за ко плащаме, от ден на ден дигат разходите за това скъпо удоволствие автомобила или по лесно е да се глобяват гражданите вместо да се оправят улиците и мият.ПАК от нас да мине е до кога бре .. АБЕ имам една идея много се говори за пешеходците и даването на предимство на пешеходец - и това гледали камерите -ами как мислите ако почнем да даваме предимство на секи влачещ се сланчасал пешеходец как ще е задръстването тогава то направо и на мен ми иде да слезна и аз да заварвя пеша редом с него па барем по бързо стигна и в крайна сметка защо не сложат на сички светофари отделен сектор за ляв и десен завой че кат светне зелено минават само по две коли на ляво и чакаш поне четри пъти зелено докато завиеш и на сичкото от горе и пешеходците, че мисалта ми е махнете ги тия пешеходци от крастовищата да пресичат по надолу по платното по подлези и патеки не на светофара то коли ли да гледаш пешеходци ли да гледаш или некои минал на последно червено да не те отнесе -да земем и ние пеша да ходим кво ли.. МАЙ - (кат)- трябва при съставяне на три акта в рамките на половин година колело да подаряват подарак бонус за лятото... за или против сте. и да си учим децата как трябва да се пресича каде какво се плаща а не да ги тровят в училище с какви ли не глупости па незнае каде една молба да отиде да подаде детето иначе учи неща дето едва ли ще му потрябват някаде --абе бай тошо си беше добре малко закони ясни и кратки трас трас то голяма бомащина у наща балгария трябват и кратки закони малко и строго, трас трас и накрая дигат тока дигат парно дигат данак, нови актове, нови тарифи ,нови цени, ами заплатите кога бе, ето сега немога си платя акта а работя шофиор че то един човек с такава професиа не може да си плати само актовете с тея заплатки и закони .А във Варна просто няма как да не направиш нарушение вече ми иде да мин прес тротоара не на червено за да обърна . Трябва да се върнат хората по селата и градовете и да се саживят местата да се оправят производството и и да ядем евтини домати не да ми внасят помий ама то голяма тема еи тря по един бат боико във секи град и сеч на закони с нови кратки ясни

Последна промяна от maznia на Пон 12 май 2008 18:20, променено общо 4 пъти.

Потребителски аватар
airjohn
Автомобил: 2020 Skoda Karoq
Двигател:

Мнениеот airjohn » Пон 12 май 2008 17:52

Земляк ти пак си добре,че Варна е в пъти по-чиста от голямата кочина в която се е превърнала София.

Потребителски аватар
mr_bush
Автомобил: Vw Transporter T6
Двигател: 2016

Мнениеот mr_bush » Пон 12 май 2008 18:04

Хем съм ЗА хем никой не може да ме принуди да си измия колата ...

п.п. еаа го то шее почнат да ни глобяват и ако не си раздигнем масата след ядене вкъщи :motz:

maznia
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот maznia » Пон 12 май 2008 18:08

ми може женати да монтира некой камера и да те даде за наблюдение в кат и хоп глоба.то както е тръгнало а за заплати ниkойнищо не казва абе що не кажат от утре дигаме сички минимални заплати на 800 лв ...А що не говорят за даване само земат ,земат , дигат ами пари от де бре --аре че се ядосвам мого ..

Потребителски аватар
20vTurbo
Автомобил: Jetta GLI Mk6 TSI + Octavia VRS
Двигател: 2012 20 TSI CCTA 2003 18 AUQ
Контакти:

Re: глоби за мръсни коли в кеш пак от нас да мине и една иде

Мнениеот 20vTurbo » Пон 12 май 2008 18:34

maznia написа: АБЕ имам една идея много се говори за пешеходците и даването на предимство на пешеходец - и това гледали камерите -ами как мислите ако почнем да даваме предимство на секи влачещ се сланчасал пешеходец как ще е задръстването тогава то направо и на мен ми иде да слезна и аз да заварвя пеша редом с него па барем по бързо стигна и в крайна сметка защо не сложат на сички светофари отделен сектор за ляв и десен завой че кат светне зелено минават само по две коли на ляво и чакаш поне четри пъти зелено докато завиеш и на сичкото от горе и пешеходците, че мисалта ми е махнете ги тия пешеходци от крастовищата да пресичат по надолу по платното по подлези и патеки не на светофара то коли ли да гледаш пешеходци ли да гледаш или некои минал на последно червено да не те отнесе -да земем и ние пеша да ходим кво ли.. МАЙ кат трябва при съставяне на три акта в рамките на половин година колело да подаряват подарак бонус за лятото... за или против сте. и да си учим децата как трябва да се пресича каде какво се плаща а не да ги тровят в училище с какви ли не глупости па незнае каде една молба да отиде да подаде детето иначе учи неща дето едва ли ще му потрябват някаде --абе бай тошо си беше добре малко закони ясни и кратки трас трас то голяма бомащина у наща балгария трябват и кратки закони малко и строго, трас трас и накрая дигат тока дигат парно дигат данак, нови актове, нови тарифи ,нови цени, ами заплатите кога бе, ето сега немога си платя акта а работя шофиор че то един човек с такава професиа не може да си плати само актовете с тея заплатки и закони .А във Варна просто няма как да не направиш нарушение вече ми иде да мина прес тротоара не на червено за да обърна .

Колега, даването на предимство на пешеходците е въпрос на лична култура и манталитет.

Потребителски аватар
Jovani
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Jovani » Пон 12 май 2008 18:44

Абе незнам аз мойта я мия всяка неделя и като я изкарам за 2 километра и бам пак кочина, ми ако нямах гараж с течаща вода вътре кво всяка седмица по 10 кинта за мивка или даже по 20 за два пъти и те кво ето ти 80лв. за мивка + 150-200 лв за нафта + ГО, каско, данък, винетка, и недай си боже нещо да се счупи и кво стана 500лв на месец за кола + още 500 за ядене сметки и т.н, и кво 5 минимални заплати за да преживееш месеца, айде ма*ка им на всичките. Аз предлагам да изкараме всичките коли, камиони и кой квото има в центъра пред парламента, само за една седмица и да видиме как ша омекнат. :x

Потребителски аватар
deluX
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот deluX » Пон 12 май 2008 18:47

Тия глоби нямат шанс... :wink:

Потребителски аватар
airjohn
Автомобил: 2020 Skoda Karoq
Двигател:

Мнениеот airjohn » Пон 12 май 2008 18:51

Jovani написа:Абе незнам аз мойта я мия всяка неделя и като я изкарам за 2 километра и бам пак кочина, ми ако нямах гараж с течаща вода вътре кво всяка седмица по 10 кинта за мивка или даже по 20 за два пъти и те кво ето ти 80лв. за мивка + 150-200 лв за нафта + ГО, каско, данък, винетка, и недай си боже нещо да се счупи и кво стана 500лв на месец за кола + още 500 за ядене сметки и т.н, и кво 5 минимални заплати за да преживееш месеца, айде ма*ка им на всичките. Аз предлагам да изкараме всичките коли, камиони и кой квото има в центъра пред парламента, само за една седмица и да видиме как ша омекнат. :x

По-добре според мен е да не плащаме данъци докато не се изчисти София от боклуци и кал, и не се асфалтират всички улици.

Потребителски аватар
fresh
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот fresh » Пон 12 май 2008 18:54

поредната простотия на държавата ни според мен :) съгласен сам ,има хора който и стоповете нейм се виждат :) камоли номер .... ,но са да мина през някоя локва и да ми пишат акт за това .... е е*и му ма*ката

Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
Двигател:

Мнениеот Stefan » Пон 12 май 2008 19:01

Ами как няма да са мръсни колите, след като общините не си мият пътищата :dontknow: Това пак ще са най-лесно изкараните пари за държавата. Как да караш чиста кола в кочина като БГ пътищата :roll:

Потребителски аватар
niks76
VW експерт
VW експерт
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот niks76 » Пон 12 май 2008 19:09

колата ми тук се мие на два -три месеца по веднъж и не може да се каже 4е е мръсна;наскоро си бях в Бг и се убедих 4е ако на 4етвъртия ден не отидеш на автомивка не може да си разпознаеш колата
тя маи наи голямата далавера ще е за собствениците на автомивки :lol:

Потребителски аватар
Jovani
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Jovani » Пон 12 май 2008 19:10

airjohn написа:По-добре според мен е да не плащаме данъци докато не се изчисти София от боклуци и кал, и не се асфалтират всички улици.

И това също + това което съм написал, и въобще дайте да вземеме някакви мерки най накрая, поне хората от тоя форум да се вдигнеме почти съм сигурен че и други ще го направят ако един тръгне. Време е вече според мене, незнам за вас ама моето търпение се изчерпа.

Потребителски аватар
Plumber
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Plumber » Пон 12 май 2008 19:12

Мазничък :) Айде бе...слагай по една главна буква някъде бе човек!?От тоя голям пост почти нищо не фанах.Тва за пешеходците беше доста недомислено изказване.Ми хората се влачат.Бърза работа нямат.Кво им дреме че ти чакаш от 1 час в задръстване.Пешеходеца се пази,как още има хора дето не го разбират не знам.В Румъния дето уж какви били,стъпиш ли на пешеходна пътека всичко спира и те чака.Или румънците са по глупави?Пък за мръсните коли прави са хората.Като не се вижда нито номер на колата нито цвят кво правят КАТ?Нищо.А за мръсотията не са виновни само дупките и управляващите.Ти фасовете хвърляш ли си на улицата.Като ядеш нещо в колата,къде си хвърляш болука?Смененото масло от колата къде го хвърляш?Да питам ли още?За състоянието на България според мен е виновен народа на първо място и чак след това управляващите.А те се избират от народа,тъй че...

Потребителски аватар
Jovani
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Jovani » Пон 12 май 2008 19:24

За пешеходците и аз съм съгласен, път давам винаги, много често и на колегите шофьори давам път ама малко го оценяват, и още по-малко казват мерси, както и да е отплеснах се......движението ще е 1000 пъти по-добре според мене, ако всеки се поставя поне за малко в положението на другите. Казвам го от опит щото на ден набивам по 100-120 км градско (софийско) и имам някакви наблюдения.

Потребителски аватар
BeckoTDI
Автомобил: VW Touareg-Audi Coupe-VW Golf 3
Двигател: BPE-ABK-AAZ

Мнениеот BeckoTDI » Пон 12 май 2008 19:49

Тази тема ако не се лъжа вече е дискутирана, пък и е пълна глупост за мръсна кола да има глоба, всеки да си я кара както иска. Обаче за чисти регистрационни табели съм съгласен да си има глоби...

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”