Въпрос относно цената на АГУ ?
Въпрос относно цената на АГУ ?
Искам да Ви попитам добра ли е цена от 480лв. за нова АГУ - BRC 75kw. изпарител и с всички екстри по газовата / с монтажа/. Става въпрос за VW POLO моно ижекция.Питам защото нямам прдстава от цените на газовите.
- The_Machine
- Автомобил:
- Двигател:
- veselin111
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
МОжете ли да ми кажете по какво се различават на външен вид турската от италианската LOVATO, защото реших да слагам газ и навсякъде ми казват всички че работят само с Италиански. Как да разпозная турската. Много ще съм благодарен за мнения, и още нещо: Вярно ли е че LOVATO-то е похубава от BRC-то за малки двигатели и за моноинжекциони. 1043куб, 45к.с.1996-та!!
???

колега и аз ще я слагам на същото POLO като твоето самоче 95г. и ми препоръчаха BRC 75 Kw защото на LOVATO по малък от 100Kw няма а наще колици с теб са с двигател 33Kw , а 100Kw изпарител бил голям и разхода щял да е по–висок. Така ми казаха в сервиза а колко е истина нека някой с по–голям опит да сподели.veselin111 написа:МОжете ли да ми кажете по какво се различават на външен вид турската от италианската LOVATO, защото реших да слагам газ и навсякъде ми казват всички че работят само с Италиански. Как да разпозная турската. Много ще съм благодарен за мнения, и още нещо: Вярно ли е че LOVATO-то е похубава от BRC-то за малки двигатели и за моноинжекциони. 1043куб, 45к.с.1996-та!!???
- veselin111
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
На мен пък ми казаха точно обратното!!!НА-КОЙ ДА ВЯРВАМЕ??? точно така ми казаха на три места, цитирам:"BRC-то е с голям изпарител и малко трудно ще може да стане , но ако държиш на БРЦ ще се оправим някак, иначе с ЛОВАТО-то няма да имаш проблем и разхода ти ще е по-нисък"
какво да правя и на кой да вярвам! и още един въпрос: Има ли турски БРЦ? или ги има само на ЛОВАТО?

какво да правя и на кой да вярвам! и още един въпрос: Има ли турски БРЦ? или ги има само на ЛОВАТО?
- The_Machine
- Автомобил:
- Двигател:
- The_Machine
- Автомобил:
- Двигател:
- hipnotic
- Автомобил:
- Двигател:
АГУ
колеги да ви питам не6то 6тото сам се попритеснил, взех от един приятел неговата газова ъредба ама тя няма дъкоменти каде мога да отида да ми я монтират и да ми я ъзаконят има си вси4ко даже и трабите сам си свалил, а и колко 6те ми струва ? само едно клю4е и марку4и 6те ми трябват.
Re: АГУ
hipnotic написа:колеги да ви питам не6то 6тото сам се попритеснил, взех от един приятел неговата газова ъредба ама тя няма дъкоменти каде мога да отида да ми я монтират и да ми я ъзаконят има си вси4ко даже и трабите сам си свалил, а и колко 6те ми струва ? само едно клю4е и марку4и 6те ми трябват.
Узаконяването става навсякъде, където извършват ГТП. Издават ти нов паспорт, минаваш преглед и ти лепят стикера.
- hipnotic
- Автомобил:
- Двигател:
агу
мерси колега ама аз нямам и стар паспорт , тва проблем ли е?
Върни се в “Автогазови уредби”