втулки за джанти
- kiko06
- Автомобил: golf 1 cabrio
- Двигател:
втулки за джанти
Здравейте момчета.Взех си джанти от Пасат 15-ки,които искам да сложа на Опел Вектра.Знае ли някой какви втулки да си купя?
-
- Автомобил:
- Двигател:
Аз пък искам да ти благодаря за това, че не изтъкна какъв тъпак съм - чак сега видях, че си от Ихтиман, а ти препоръчвам магазин в София ... не, че е толко далеч, ама пък мое да не ти се разкарва. Скоро бях в една гумаджийница в Смолян, където се оказа, че поръчват втулки от Маргел - ако не ти се разкарва - опитай в Ихтиман някъде. Иначе може и на стругар да идеш.
Сега се сещам, че разликата между ФВ и Опел е почти никаква - аз скоро имах нужда от втулка около половин милиметър -по магазините няма такива и ми казаха, че няма кой да ми направи. Сега всичко е 6, но решението е строго секретно - патент на чичоМишо и °niksi°
Сега се сещам, че разликата между ФВ и Опел е почти никаква - аз скоро имах нужда от втулка около половин милиметър -по магазините няма такива и ми казаха, че няма кой да ми направи. Сега всичко е 6, но решението е строго секретно - патент на чичоМишо и °niksi°

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”