глоби за мръсни коли в кеш пак от нас да мине и една идея
Няма да е зле да се направи една стачка за по високи заплатки те данаците нека си ги земат и дигат ама да стане като на вънка хубави пътища гладки да ти е кеф да караш не да ти прескача сидито от трапове ниши и бабуни .Бавно не на светофара да се чудиш как да спираш по екстремно че е светнало жълто и из дупките дран друн триас .Ама и кинти да дават да го еба, да спретнат едни минимални заплати от 800-1000 лв. па да дигат цени. не да бачкам за 400-500 лв. и да са чудя от каде да открадна та да си платя акта и дали да окрада на комшията желязото от асмата та да го върна на пункта за метал че да сабера кинти за акта. - каде отиваш ти,може би, едва ли не
. За пешеходците да се махнат от крастовищата и светофарите продалжавам да изкам промени ко трябва и за тях светофар патека по платното по надолу но не на крастовището, и светофарите с отделен ляв сектор и десен секи продалжавам да твардя за промени .-ПЛУМБЕР не караш шафиор и да си вадиш храната с каране и да видиш ко е 12 часа на градско секи ден баце и нема каде да спреш и хоп куки ама тях не ги интересува че нема каде да спреш за растоварване и та рисуват и като ги подкупиш се радваш че мина с подкуп не само да ги плюете че земали подкупи ми и аз да бях щях да земам кат ми ги предлагат тъп ли сам да откажа кинти -ей ама сте и вий. И кат ти напишат (3)- акта за година и половина и си ходиш без книжка на борсата за работа.Онзи ден подпрях един отзад на светофара заради пешеходци не са разбраха дали да ги пусне или да мине и зе че спря рязко и аз хоп отзад но добре че полото кораво падна му само фара и мигача и бронята малко одраскана и ко,- викам (кат)- и ма рисуваха и ко едно актче 200 лв че и друго ми откриха и стана една да бех дал пари и да бегам и на оня кафез със рено 5 ми вика виш ми колата ма ко да го гледам мен ми са плаче за фара -ама айде че се отклоних .

- venci&vento
- Автомобил: VENTO
- Двигател: ADZ 1996
chy написа:Ей сега по новините показаха една кола,която е леееко мръсна по праговете заради "перфектно чистите" улици....
Кукимората каза-"Тая кола е мръсна и водача подлежи на глоба"
Поредната...."кука-касичка"![]()
![]()

На коя телевизия го дават това бе??
ДА МИ ЗЕМАТ НЕ САМО ТАЛОНА МИ И КНИЖКАТА ПОВЕЧЕ ОТ НОМЕРА НЯМА ДА ИЗМИЯ

- arrougance
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
hooligans написа:да казали са го хората , трябва да ти се вижда номера и е разбираемо
Да, ама не. Гледахте ли новините по БТВ днес?!
Репортерка: Как се разбира, че автомобила е мръсен?
Полицай: Амиии.... ТО СИ ЛИЧИ!

Р: Този автомобил (сочи мерцедес, който е толкова мръсен, колкото би бил всеки софийски автомобил след 1-2 дена каране в леко дъждовно време, каквото е в момента) - мръсен ли е?
П: Амиии... Да!
Р: Значи водачът би следвало да бъде глобен?
П: ДА!
No Comment!!!
Само за сведение - току що измита кола, от София до Враца (120км по Искърското дефиле), беше пролетта, валеше дъжд като из ведро, лугата от зимата не беше почистена, докато стигна до Враца, и колата ми беше не мръсна, а КАЛНА, все едно съм я полял с няколко кофи кал... Сега според новия закон, трябва по пътя да спирам да си мия колата ли?!
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”