За конструктивни предложения към админи и модове

Организация и провеждане на клубните сбирки!
Потребителски аватар
group®
Темерут
Автомобил: Passat B8 Alltrack
Двигател: DFCA

Мнениеот group® » Сря 23 апр 2008 9:45

[quote="mladvampirTDI"][/quote]

Относно тема за новодошлите: не мисля, че ще има някакъв ефект. То като се регне някой и направо джаса тема без да гледа и се почва ... 'Позвай търсачката' и т.н. А и не са чак толкова много такива теми.
Относно тема за нова кола: ми всеки иска да се похвали с новото VW и да му се обърне специално внимание ;) A и отново не мисля, че има чак толкова много такива теми.
Относно трупането на мнения ... винаги, който иска ще се пробва, а дали ще успее ... :twisted:

Има къде къде по-безсмислени серии от теми специално в ОФФ - хладилници, печки, пъстарми и т.н. Просто ОФФ-а си е паразитен раздел, с който няма управия ... Важното е останалата част от форума да е чиста ;)
Това е моето мнение ...

Потребителски аватар
StS
Автомобил: Golf VI
Двигател:
Контакти:

Мнениеот StS » Съб 03 май 2008 22:44

Аз искам да попитам какво стана с обновяването на началния сайт ? А за самия форум ? Например аз бих предложил да се премине към това - http://www.invisionpower.com/ Този форум е доста по добър от нашия.. но както и да .
Относно въпроса за началния сайт толкова ли не намерихте 5-6 доброволеца да го подържат сигурен съм ще има такива...малко усвежаване и новини от сегашно време оттбелязвам... ? Излагате се момчета...

Потребителски аватар
golfer
The Мaster of PERNIK TUNING performancе
Автомобил: Gandalf the Grey
Двигател: 368kw LPG
Контакти:

Мнениеот golfer » Нед 04 май 2008 7:08

StS написа: Излагате се момчета...

за разлика от "градивните" критици има хора, които на доброволни начала и от чист ентусиазъм се заеха да работят върху сайта и форума.
съвсем скоро ще има миграция на phpBB3.
сайта е правен преди доста време и явно пренаписването му е
по-лесно от ъпгрейдването.

Потребителски аватар
Syncro
Автомобил: Passat 1.8T
Двигател: ANB 1999
Контакти:

Мнениеот Syncro » Нед 04 май 2008 10:35

Syncro написа:
Syncro написа:Няколко пъти споменавах насам и натам,но този път ще искам и отговор
Всички караме със стикери vwclub.bg а началната страница не е разработена все още.Не може ли vwclub.bg да отваря направо форума?Лично аз си мисля,че ще е по-ефективният вариант
Очаквам някакъв отговор за да знам,че този път въпроса ми е прочетен
Благодаря предварително :D

Предложението ти е подложено на гласуване
mod edit: Sunny

Мина ли гласуването и какви са резултатите?

Потребителски аватар
StS
Автомобил: Golf VI
Двигател:
Контакти:

Мнениеот StS » Нед 04 май 2008 11:42

golfer написа:
StS написа: Излагате се момчета...

за разлика от "градивните" критици има хора, които на доброволни начала и от чист ентусиазъм се заеха да работят върху сайта и форума.
съвсем скоро ще има миграция на phpBB3.
сайта е правен преди доста време и явно пренаписването му е
по-лесно от ъпгрейдването.

Напълно разбирам и подкрепям...аз и за точно това говоря на доброволни начала! ..примерно аз бих могъл да помагам за началния сайт , обаче смятам че тук има хора каде по добри в направата на сайтове че не и смея да се предложа...иначе бих помогнол с каквото е необходимо изцяло от собствено желание .

Потребителски аватар
Sunny
Дезертьор
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Sunny » Пон 05 май 2008 13:21

Syncro написа:Мина ли гласуването и какви са резултатите?

Както Боби спомена, в момента се работи върху началната страница, ще бъде подновена изцяло и няма да бъде премахвана.

MiroslavStanchev
Автомобил:
Двигател: AHF 2000

Мнениеот MiroslavStanchev » Пет 09 май 2008 14:45

А ще има ли постоянно кой да я обновява,или след година да стане така,че всичката информация да бъде стара,както сега :?: Не съм съгласен с това ваше решение, никой не е длъжен да я обновява ,всичката информация която ще бъде на главната страница, може да бъде и във форума...
Най-добре,ще е с написването на адреса - > www.vwclub.bg да се отваря форума.
Поздрави и успех.

Потребителски аватар
Cee
Автомобил:
Двигател: AMX

Re: за конструктивни предложения към админи и модове

Мнениеот Cee » Пет 09 май 2008 16:13

scirocco gt написа:Нещо гледам се заформя scirocco секта,така че модераторите,айде отваряйте ни нов раздел!

готово предложението е зададено :wink:

scirocco :twisted:

http://forum.vwclub.bg/viewtopic.ph ... sc&start=0

Предложението е подложено на гласуване. Резултати - скоро
mod edit: Sunny

Потребителски аватар
joser
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот joser » Пет 09 май 2008 20:40

имам едно въпросче за подфорума "кой беше...?"
и аз съм писала в него няколко пъти, но все повече ми се губи смисъла от него освен от първата важна тема. освен, че през повечето време се "дъним" кой къде е бил, а не кой беше, темите една след друга на 4-5тото мнение резонно се заключват. има ли смисъл от това и не се ли изкривява идеята на bobo7 за този раздел?
ако е тъп въпрос, трийте ми мнението направо :)

Потребителски аватар
lyubobg
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот lyubobg » Пон 12 май 2008 21:21

Последно смислено предложение и ако не се приеме се отказвам :)

Който ползва замунда.нет може да види как в кутийката, където се пишат коментарите седи като background - ПИСАНЕТО НА КИРИЛИЦА Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО - много готино е направено и не дразни дори тези, които си пишат.
С още малко повече фантазия може да се направи да излиза само на потребители, които имат под 50 мнения примерно :wink:

Потребителски аватар
radotom
Модератор
Модератор
Автомобил: Passat B6
Двигател: CBBB

Мнениеот radotom » Пон 12 май 2008 21:27

lyubobg написа:седи като background - ПИСАНЕТО НА КИРИЛИЦА Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО

Готино, харесва ми! :да:
Но ако случайно не стане скоро- не се отказвай! :lol:
Не винаги става въпрос само за желание, трябва и време, пък и подходящия софт, предполагам. Много съм бос в тая насока

Потребителски аватар
lyubobg
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот lyubobg » Вто 13 май 2008 7:51

radotom написа:
lyubobg написа:седи като background - ПИСАНЕТО НА КИРИЛИЦА Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО

Готино, харесва ми! :да:
Но ако случайно не стане скоро- не се отказвай! :lol:
Не винаги става въпрос само за желание, трябва и време, пък и подходящия софт, предполагам. Много съм бос в тая насока

Аз мога да ударя 1 рамо, това ми е работата :)
Така че със сигурност е въпрос на желание :P

Потребителски аватар
pRo_4_LiFe
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот pRo_4_LiFe » Пет 23 май 2008 12:38

Може ли и аз да отправя едно предложение към администраторите и модераторите. Във връзка с все по-зачестилите теми в ПРОДАВА предлагам АКО е възможно да се отвори една основна тема например "Продавам джанти" и да се сложи отгоре и всеки който има джанти за продаване там да пише, понеже както всички забелязвате всяка 3-та обява се продават джанти. Добре би се получило и в другите раздели да се категоризират определени обяви. Ако мислите, че това е безсмислено направо ми изтрийте и моето мнение...

Потребителски аватар
vasstop
Гадфадъ'
Гадфадъ'
Автомобил: Golf 2 syncro
Двигател: 1P 1990
Контакти:

Мнениеот vasstop » Пет 23 май 2008 17:58

pRo_4_LiFe написа:Може ли и аз да отправя едно предложение към администраторите и модераторите. Във връзка с все по-зачестилите теми в ПРОДАВА предлагам АКО е възможно да се отвори една основна тема например "Продавам джанти" и да се сложи отгоре и всеки който има джанти за продаване там да пише, понеже както всички забелязвате всяка 3-та обява се продават джанти. Добре би се получило и в другите раздели да се категоризират определени обяви. Ако мислите, че това е безсмислено направо ми изтрийте и моето мнение...
Много бих искал да може да направиме подраздели например:
Коли
Музика
Аксесоари
Джанти и гуми
Резервни части
и т.н.
Ще бъде много по-систематизирано и този, който търси ще може по-лесно да намира.
За съжаление тази версия на форума не ни позволява да слагаме подфоруми, трябва допълнителна инсталация на определен модул, който не го и знам кой е, а новата версия пхпББ_3 има тази опция.
Това го мисля не само за Продава раздела, ще трябва да систематизираме нещата и да си поподредим къщичката малко.
Имаме нужда от една "прахосмукачка", добре ще ни дойде.
Въпроса е кой да я пусне ...

Потребителски аватар
pRo_4_LiFe
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот pRo_4_LiFe » Пет 23 май 2008 19:56

:да:
Наистина много добре би се получило, понеже сега всеки пуска обяви каквито му падне, вие сами виждате и всичко стана .... боза. Надявам се да се задействат нещата от хората, които могат и имат тази възможност... нека да направим форума ни по оптимизиран, подреден и съответно лесен за работа... love.vwclub

Върни се в “Организационен”