Играят оборотите, на безин колеги.
- slavi ivanov slavov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Играят оборотите, на безин колеги.
Сега проблема е следния, всичко беше ток и жици, сложихме газ рааботеше перфектно и на бенз и на газ. От вчера започнаха да играят оборотите на бензина , дори чак изгасня един пьт. Колата е голф 3 1.6-75коня АЕА кода. На газ работи перфектно. Сменени са палеца сьс капачката, свещите трьгнаха да ги сменят и тях но казаха че са добре. Преди оборотите седяха на 900 и на двете горива. Сега на бензин слизат до 650 и така до 900 и пак на долу. Тьрсех с тьрсачката има много теми обаче сьс много мнения и все различни . Някои ако може да помогне ще му бьда благодарен.
- slavi ivanov slavov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- slavi ivanov slavov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- angelov1999
- Автомобил:
- Двигател:
колега извинявай за спама и че се намесвам в темата но при мен пък на газ онзи ден като я пуснах на свободна по магистралата и не ми се върна на 900 оборота както обикновенно оборотите спаднаха до 1600 и така си стоят после вече всичко се оправи та и аз се питам нормални ли са такива аномалии от време на време
- slavi ivanov slavov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- slavi ivanov slavov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
angelov1999 написа:колега извинявай за спама и че се намесвам в темата но при мен пък на газ онзи ден като я пуснах на свободна по магистралата и не ми се върна на 900 оборота както обикновенно оборотите спаднаха до 1600 и така си стоят после вече всичко се оправи та и аз се питам нормални ли са такива аномалии от време на време
Случва се с газта ,до колкото знам.На мен винаги ми го прави като покарам на прав пьт малко по-дьлго,особено като карам по нанадолнище и пускам по инерция понякога.На бенз няма да ти го прави сигурно.Някой ми каза ,че нещо по моното било,ма не помня вече.
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
slavi ivanov slavov написа:Проблема се оправи колеги , сьс махането на плюсовата клема за около 15-мин. На мене лично не ми се вярваше но се управи. На бензин положението беше плачевно.
а емулатор на ламбда сонда имаш ли поставен?
ако нямаш такъв ще трупа грешки и след каране на газ - работата на бензин ще е същата.
С емулатор пак се случва да натрупа грешка, но много по-рядко се случва.
- slavi ivanov slavov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- CyBeR SoUnD
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
slavi ivanov slavov написа:Нямам емулатор братле , но не ми коства нищо на годината един пьт да я вадя тая клема,за 15-тина минути.
ок ама ако е на годината 1 път си пей сърце...
при мене така беше станало че след 2-3 паленета на газ и почва да държи 2000 оборота и иска ресет
а преди това 1 година я бях карал без да пипна нищо по настройките на газ и изобщо по двигателя.
След това сложих емулатор и си реших проблема.
и за 1 минута да я извадиш върши работа.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”