Кой как си подържа колата !
- Тульский Токарев
- Автомобил:
- Двигател:
ми аз не си падам много по лежането под коли, ама се опитах да си оправя ел стъклото ама го прецаках повече - оттогава не барам
иначе по мотор, ходова част и такива важни неща нямам никакви проблеми да чукам на дърво и нищо не правя, за маслото хвърлям един поглед и акумулатора...
аа голяма поддръжка отвътре и теглих миналата седмица - след 6 месеца откакто я имам за пръв път изпрах седалките и измиха отвътре, че все едно прасета бях развъждал вътре
чак едно момиче ми каза "малей кво е ставало тука?' и се засрамих та прежалих средства за пролетно почистване 

иначе по мотор, ходова част и такива важни неща нямам никакви проблеми да чукам на дърво и нищо не правя, за маслото хвърлям един поглед и акумулатора...
аа голяма поддръжка отвътре и теглих миналата седмица - след 6 месеца откакто я имам за пръв път изпрах седалките и измиха отвътре, че все едно прасета бях развъждал вътре

- bbboiko2004
- Автомобил: VW Polo 2f
- Двигател: 3f - 1993
- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
Почти през ден надигам капака и оглеждам и най-вече слушам как работи ДВГ....при шофиране слушам много внимателно за появата на нови шумове(все пак занаята ми е такъв са слушам).....при появата на непознат шум ровичкам докато разбера откъде е...
Признавам,че когато се касае за работа свързана с много цапане на ръцете използвам помощта на приятели,но не защото ме мързи,а просто не мога да си позволя на другия ден да преглеждам хората с остатъци от масло по пръстие(знаете,че при обилно цапане винаги остава макара и много малко чернилка и се отстранява едва след 2-я ден) .......алтернативата е здраво търкане,но пък по ръцете стават микроскопични ранички през които пък аз мога да се заразя с нещо....
Така в такива ситуации аз повече гледам и говоря отколкото да пипам и да работя
....срам ...ама това
Иначе дреболиите постоянно ги ровичкам

Признавам,че когато се касае за работа свързана с много цапане на ръцете използвам помощта на приятели,но не защото ме мързи,а просто не мога да си позволя на другия ден да преглеждам хората с остатъци от масло по пръстие(знаете,че при обилно цапане винаги остава макара и много малко чернилка и се отстранява едва след 2-я ден) .......алтернативата е здраво търкане,но пък по ръцете стават микроскопични ранички през които пък аз мога да се заразя с нещо....
Така в такива ситуации аз повече гледам и говоря отколкото да пипам и да работя

Иначе дреболиите постоянно ги ровичкам

- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”