въпрос за корите на праговете Б3
- ligustrum
- Автомобил:
- Двигател:
въпрос за корите на праговете Б3
колеги някой знае ли как се свалят корите на праговете от вътре,че утре ще си прикарвам кабели за говорители в вратите та искам да не се виждат(кабелите).но като ги напъвам нещо ме е страх да не ги счупя.благодаря предварително за някакво мнение 

- wo0feR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ligustrum написа:благодаря за инфотоаз съм монтирал говорителите в корите и утре ще напъна тези кори да скрия кабелите .много ме кефи как става но нещо не ми се отдава да качвам снимки
като свършиш със слагането сложи малко снимки (ако трябва помоли някои друг) защото на последък и аз си мислеш същия вариант и искам да видя как изглежда

- ligustrum
- Автомобил:
- Двигател:
благодаря за и на proxy за инфото
това с ръбчетата го усетих.повече зор ми даде слагането обратно ,но мисля,че стана.по тъпото е,че не можах да довърша,щото ми се обадиха клиенти и зарязах кабелите до самото сиди.за сега съм ги оставил така дастърчи всичко,но време ще имам чак във вторник.иначе в корите има място долу от към бравите.малко съм изрязал от найлона с дунапрен,макар да не ми се щеше,щото нали пази от вода ама....говорители се събират максимум до 20см диаметър(забравих колко инчови бяха
)но утре ще пиша за точност.сложил съм едни български по 50 вата реални и 4 ома,понеже за толкоа отговаря сидито,та мисля че все пак ще имам басчета
пък според мен това е максимума без да нарушаваш фунционалноста на комбито .корите ги резнах и отгоре хакнах много гъзарски решетки-на едри дупчици
айде,че май се улях
май ще снимам завършен вид,че си дадох много газ с изпълнението,но ще отговарям на въпроси-много лесно стана

- ligustrum
- Автомобил:
- Двигател:
хора,работата стана....ммм,направо задните кори изглеждат фабрични
пък за звука няма да ви разправям.само една корекция-свободното място за басчета е долу,но от страна на пантите.абе то като се свали кората и се вижда.иначе корите са мн здрави,можеда се режат и носят на тежест.ми това е за сега,пък утре обещавам и снимки
само че ще ми кажете къде да ги кача,че нещо съм малко въз с компютрите
пс май можеше нещо в пощата пък от там..?

- Dpop
- Автомобил: VW
- Двигател:
ligustrum написа:хора,работата стана....ммм,направо задните кори изглеждат фабричнипък за звука няма да ви разправям.само една корекция-свободното място за басчета е долу,но от страна на пантите.абе то като се свали кората и се вижда.иначе корите са мн здрави,можеда се режат и носят на тежест.ми това е за сега,пък утре обещавам и снимки
само че ще ми кажете къде да ги кача,че нещо съм малко въз с компютрите
Прати ми снимките на popovdr@abv.bg и ще се погрижа