polo 98г 1.0i Газ ?!
polo 98г 1.0i Газ ?!
Ако сложа газ на полото ще умре ли? Добре ли ще е за такъв малък двигател или ще се скапе?
- veselin111
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Anbuch
- Полохолик
- Автомобил: VW POLO 6R
- Двигател: CGGB 2010г
- Контакти:
А багажника.....ще къгнеш около 50 ле повече и ще я сложиш на мястото на резервната гума и толкова (аз не бих го направил де). Все пак задната облегалка е разделена ,а 1/3 и 2/3 и зад едната 1/3 ако сложиш 25 литрова (от тия почти облите) няма да ти е проблем и да пъгаш дълги предмети (огромното предимство на хечбека)
Пос коро проблема ще ти е в цената на самата газова защото с 3 ръче гласувам за газов инжекцион и както и да го въртиш под 1200 лв няма да ти е
Пос коро проблема ще ти е в цената на самата газова защото с 3 ръче гласувам за газов инжекцион и както и да го въртиш под 1200 лв няма да ти е
- Persefona
- Пололизирана
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Колега, аз съм с 1043 см3 с газова уредба.
Моята кола е моноинжекцион и още от 2-рия месец трансплантацията на газ се оказа неуспешна. Всеки месец ходя при газаджиите за някакъв проблем с газта
и сега си карам основно на бензин и само на дълги разстояния превключвам.
- Принципно не би трябвало да има проблем ако си сложиш газов инжекцион, който обаче също си е цифра.
- Разхода е почти същия. Поне при мен на бензин е 6-7, на газ беше 8-9 градско (когато нямаше проблеми).
- Мястото в багажника наистина не е много и при мен, но 20 литровата бутилка си се събира и остава половината багажник свободен.
- Наистина мощността пада, но за в града това не е от чак толкова голямо значение.
Може би съм попаднала на некадърни газаджии, но поне при мен газовата се оказа само главоболия...
Колко ти харчи на бензин, че си решил да слагаш газ?
:
Моята кола е моноинжекцион и още от 2-рия месец трансплантацията на газ се оказа неуспешна. Всеки месец ходя при газаджиите за някакъв проблем с газта

- Принципно не би трябвало да има проблем ако си сложиш газов инжекцион, който обаче също си е цифра.
- Разхода е почти същия. Поне при мен на бензин е 6-7, на газ беше 8-9 градско (когато нямаше проблеми).
- Мястото в багажника наистина не е много и при мен, но 20 литровата бутилка си се събира и остава половината багажник свободен.
- Наистина мощността пада, но за в града това не е от чак толкова голямо значение.
Може би съм попаднала на некадърни газаджии, но поне при мен газовата се оказа само главоболия...
Колко ти харчи на бензин, че си решил да слагаш газ?

не забравяй че си с пласмасов колектор смукателен първо, второ 1000 куб на гас си е смешно да слагаш нема да варви лятото, баири само на първа и втора. Газта- след първата година идват и проблемите с компа,центровките и датчиците по добре недей слага нищо карай си така с по малко натискане на педала по малки обороти само до 2000 об.-та и си в икономичния подръжката на колата не е от най евтините да почваш да пестиш с газово - Едно газово струва колкото един мотопед 50 куб. земи си маторче гражданската му е 40 лв за цяла година данака му е 10 лв и по малко -и гори 3,5 на сто. по добре като идея
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”