Uneek написа:ОК г-н вещо лице, нищо не разбираме от мотори
Карал ли си някога Трофи, Урал, МЗ 175, и други антики айде да минем на лично че наторихме на колегата темата

drmilendd написа:Събуждам тази стара тема, за да проверя дали някой има нова информация.
Интересуваме опита от експлоатацията на този скутер, или поне на тази марка.
Моля за отговори от хора с личен опит от дълготрайно ползване от конкретната марка - без теоретичен спам въз основа на чул от трето/пето лице.
michael_forever написа:За да не отварям наново тема реших да пиша тук.Търся съвет за мотопедче до 50сс(имам книжка В и М)за придвижване в града и междуграда.Разполагам с около 900-1000 лв.Проблема е че неразбирам много от мотопеди.Разглеждах в мобилето но е факт че нямам идея дали примерно моторче на 10к километра не е амортизирано?Старая се да намеря възможно най-ново и изгодно.ГЛедах във Метро даже 1 брошура и там видях за около 1000 лв нов мотопед.Не знам дали е много качествен защото не пише дори марка или ще е някакъв ментак.
Вие какво бихте ме посъветвали за мотопедите.И откъде бих могъл да си намеря с мойте изисквания.Изобщо всякаква информация нова на тема мотопеди ще ми е полезна.Благодаря!
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 37 госта