Проверка на горива
Проверка на горива
Рових се днес да намеря информация дали има начин да се провери качеството на горивото с което карам, но не намерих нищо. Идеята ми дойде след като от известно време колата ми започна да пропушва. Ако някои има идея как да установя качеството на дизела ще съм му много благодарен.
- disela
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Проверка на горива
saint_ написа:Рових се днес да намеря информация дали има начин да се провери качеството на горивото с което карам, но не намерих нищо. Идеята ми дойде след като от известно време колата ми започна да пропушва. Ако някои има идея как да установя качеството на дизела ще съм му много благодарен.
може пък да е за ремонт на двг, откаде знаеш, че е горивото ?
- GARTNER
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Проверка на горива
saint_ написа:Рових се днес да намеря информация дали има начин да се провери качеството на горивото с което карам, но не намерих нищо. Идеята ми дойде след като от известно време колата ми започна да пропушва. Ако някои има идея как да установя качеството на дизела ще съм му много благодарен.
Да колега има фирмата която проверява горивата в Шел и ОМВ е SGS
http://www.bg.sgs.com/bg/submitted_samp ... obId=82525
Marto0 написа:sick_fuck написа:Какава ти е колата бе колега ако си дизел е нормално да пуши,ама ако си бензин...
Колегата е писал, че иска да провери качеството на дизела! Колега знам къде има лаборатория за такива изследвания, ако това те интересува пиши.
Здрасти Марто,
Интересува ме такава лаборатория. Писал съм ти лично. Ако не е нещо секретно може и в темата да дадеш повече информация. Другото нещо което се чудех е дали в домашна обстановка има начин за провеждане на опит за доказване на качество.
- Мартин
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
saint_ написа:Marto0 написа:sick_fuck написа:Какава ти е колата бе колега ако си дизел е нормално да пуши,ама ако си бензин...
Колегата е писал, че иска да провери качеството на дизела! Колега знам къде има лаборатория за такива изследвания, ако това те интересува пиши.
Здрасти Марто,
Интересува ме такава лаборатория. Писал съм ти лично. Ако не е нещо секретно може и в темата да дадеш повече информация. Другото нещо което се чудех е дали в домашна обстановка има начин за провеждане на опит за доказване на качество.
Имаш ЛС
- angelov1999
- Автомобил:
- Двигател:
Marto0 написа:sick_fuck написа:Какава ти е колата бе колега ако си дизел е нормално да пуши,ама ако си бензин...
Отивате в ХТИ-то и срещу 10-15 лв правят анализ на горивата..аз мналата година се бях мого навил да го направя, ама така и не стигнах до тази част....
- Pichaga
- Антиспамър №1
- Автомобил: Opel Zafira B
- Двигател: Z19DT
- Контакти:
musura написа:Преди няколко години от едно ТВ предаване бяха взели проби от десетина бензиностанции и ги занесоха за проба в някаква лаборатория. Резултата беше, че най-добрия 95 бензин се оказа около 93 октана, а най-лошия беше към 91... Предполагам, че нещата не са се подобрили от тогава.
и най-добри бяха екото, особено за дизела
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”