колеги ако някои има снимков материал нека помогне да погледна как то4но става казаха ми 4е нещо се обраща но така и неразбрах точно затова ако някои има снимков материал нека помогне
пп сори за правописните гре6ки

xuliganin написа:фактически кво се получава тоя поляризатор е залепен отватрешната част на стакалцето и то се отлепва и обра6та така ли и ако е така предполагам че този поляризатор е залепен с нечто кам стакалцето (кристала) като го отлепя след това как ше се залепи
racing_team_vidin написа:xuliganin написа:фактически кво се получава тоя поляризатор е залепен отватрешната част на стакалцето и то се отлепва и обра6та така ли и ако е така предполагам че този поляризатор е залепен с нечто кам стакалцето (кристала) като го отлепя след това как ше се залепи
...след това го обръщаш и го сглабяш БЕЗ ДА ГО ЗАЛЕПВАШ С НИЩО!!!
nikolai_1 написа:Нещо и аз не съм в час на тия работи ето в тоя сайт доколкото виждам не става дума ( май ) за поляризатори а по много тарикатски начин е направен да свети часовника . http://forums.vwvortex.com/zerothread?id=1448352
LILO&STICH написа:ReCaRo` написа:виж в гаража аз съм го направил по другия начин
грозно е станало![]()
така е трябвало да се постараеш![]()
на събора ако дойдеш,мога да помогна![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 43 госта