! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !

Маршрути, хотели, заведения, проблеми на пътя
orlinlakov
Автомобил:
Двигател:

Още една " шофьорка"!!!

Мнениеот orlinlakov » Пон 12 май 2008 20:34

Здравейте, колеги. Днес се чудих дали да пиша какво преживях и ето ме на линия. Ще се опитам да опиша случая с няколко думи. Надявам се да споделите после правилно ли съм реагирал.
Та ето какво се случи:
Сутринта излизам за работа с колата и се пускам посока алея Яворов от към Цариградско. Тъкмо преминах моста и се престроих посока тв кула. Дотук всичко наред. След около 100 метра се разви действието. Спрях аз колата на около 1,5м след една Тойото Ярис и си чакам да светне светофара в този момент виждам как колата пред мен започва да връща назад не реагирах но колата проължаваше да връща назад подадох звуков сигнал за момент светнаха стоп светлините на тойотата но за малко. Натиснах клаксоните непрестанно но колата продължи да се движи като само за секунда и присветнаха стоповете.
И какво да ви кажа следващ момент нямаше чу се удар колата спря в моята. Какво е абсурдното в случая аз дръпнах ръчната на колата за да слезна и да видя какво е станало с колата. В това време тойотата пред мен се изнесе много бързо напред направо подивях аз след нея и я стигнах на светофара преди тв кула. Вече порядъчно ядосан слизам от колата и се запътвам към нея. Чукнах на стъклото и се развиках ударихте ми колата не гледате ли, че колата върви назад. В следващият момент я поглеждам и какво да видя шок ужас не можех да повярвам на очите си. ЖЕНАТА В ТОЙОТАТА СИ БЕШЕ СВАЛИЛА ГАЩИТЕ И СЕ ЧИСТЕШЕ............!!! Напрао ми увисна чеенето на земята в първият момент видях нещо черно след което жената се опита да се прикрие с ръце и започна да вика моля ви извинявайте извинявайте. Нищо повече не успях да кажа след гледката . Единствено си погледнах колата за поражения слава богу нямаше. Качих се в колата като втрештен. Кажете ми на такива какво трябва да се обяснява!!!!!!!!!!!!!

Потребителски аватар
oSViRePql
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот oSViRePql » Вто 13 май 2008 18:01

ИДИОТ НА ПЪТЯ - АЗ! :x

Днес бях с един Голф2 и на шофьорското огледало нямаше сектор за сляпата точка(не знам дали се казва така) и като някой ми е на задната врата аз не го виждам на огледалото... на пасата има такъв сектор и си виждам но не обърнах внимание на голфа... Исках да спра в лявата част на платното в еднопосочна улица и видях че зад мен има кола и си дадох ляв мигач ОБАЧЕ е имало друга кола до мен(аз си погледнах на огледалото но нали не е като на пасата и не се вижда...) завих си и момчето за малко да спре във вратата ми. Добре че карахме бавно и спря.. извиних му се на момчето и продължихме... след това се обръщах при всяко престрояване за на ляво. Не обичам да карам чужди коли но се налага по някога и ето какво става...

Нямах възможност да му обясня на момчето само му махнах с ръка и продължих :( Съжалявам много за глупавата си постъпка!

Потребителски аватар
Милослав
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: з

Мнениеот Милослав » Вто 13 май 2008 21:21

Разузнавач написа::!:

кво спамиш бе!?

Ауди А6 С3131 - глупак, каращ с телефона в едната ръка и засичайки околните.

assd
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот assd » Вто 13 май 2008 22:04

аз пък от една седмица си карам супер културно, който е пич и иска път да се мушне пред мене му давам - той ми благодари, давам път на пешеходци! на една жена с бастун дето не можеше да премине от колоната коли аз спрях- изчаках минута, две (некви идиоти се разсвириха естествено :x ). един пич с уазка дето беше в грешната лента му дадох път да не задръства левия завой... колегиалност трябва, а има някакви боклуци дето се изнервят че си карам спокойно и пускам някой пред мене та взимат газ газ и ми се шмугне пред мене - големи умници, пък на светофара пак сме в пакет :lol:

но имах един уникален случай преди седмица на канала като идвам от стадиона към цариградско към 8 сутринта в събота едно русенско пежо 106 караше срещу мен със увереност че е в правилното платно :lol: а той пича мисли че е двупосочно и си кара, чак ми светка :shock :lol:
ама направи обратен после и мина откъдето трябва

аа да още нещо, прави ми впечатление че има големи пе*ераси, начи нарушава правилата как си иска (предимно със по-скъпи коли) щото не им се чака - кара в насрещното примерно (след завоя на 94 преди семинарията) и трябва да бия спирачки щото вдясно е автобуса, а тия копелета ми светкат мигат все едно аз съм в насрещното... или пък пред нас почти в люлин на левия завой на домкото си чакаме като пичове да светне обаче един сребрист мерц ЕС класа решава през насрещното да изпревари колоната и да мине, обаче тогава бях вече аз в завоя и тоя наби спирачка с клаксон (пак все едно аз съм нещо виновен :shock ) после ми се сили тоя селтак да ме гони и ми сече завоя на Неру (оня 90 градусовия) в насрещното, ако имаше некой там щеше да си остане, обаче не успя да ме изпревари а блока ми е точно след завоя :lol: там всеки сантиметър знам как се взима, тоя ще се сили да ме гони - ебати тъпаците - имат късмет че не съм с ладата на баща ми :twisted: ако съм с нея целим го такъв простак па да видим кой ще плаща (ако не ме пребият преди тва :oops: )
може да си зема един оборотен мохер да удрям разни тарикати, много пари ще изкарам :D

Последна промяна от assd на Вто 13 май 2008 22:18, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Exell
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Exell » Вто 13 май 2008 22:15

Туку що действието се развива на Околовръстното с Симеоновско ш-се :) Тааа карам на брат ми колата Rover и от околовръстното идвам към Студ.град и си чакам на зелен светофар да завия наляво :) Таа както си чакам колите отсреща до мен от някъде изникна една вектра , но така беше застанала колата , че ми стана странно от къде е дошъл :) Та след 10 сек. мъдрене стигнах до извода , че пича си е изцепил от дясната ми страна (идва от Симеоново) на ЧИСТО И ЯРКО ЧЕРВЕНО . Та почти му влезнах във вратата и се опрях на клаксона и познайте какво :) От вътре един дядка (до него имаше и млад мъж) почна да ми ръкомаха и да ми се кара и сигурно и псува , че съм му бибитнал :) От там малко по-късно си изравнихме и пак се опитах да му обясня , през прозореца , че мина НА ЧЕРВЕНО , но чичката пак ми се скара и се едно нищо не е станало :)

Чак едва ли не се почуствах гузен , че съм му се разсвирил баси :roll: :roll: :evil:

Потребителски аватар
lyubobg
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот lyubobg » Сря 14 май 2008 12:56

Връщам се от НИКСИ по околовръстното, слизам на цариградско, минавам табела София и отляво има включващи се камиони.
Единия обаче супер нахален даде рязко напред 1м и човека или трябваше да набие спирачки и да го пусне или да го подмине и да изблъска малко този вдясно... Той предпочете второто след, което цъкна аварийките и тръгна да спира - викам си - тоя нещо му стана лошо и спря да разпуска - да ама не - оказа се полицай, извади палката и спря камиона mhihi

КАКЪВ НЕОЧАКВАН ОБРАТ :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Потребителски аватар
Gal
Автомобил: МК7
Двигател: DCYA 2018

Мнениеот Gal » Сря 14 май 2008 15:56

Снощи на Симеоновско един дебил от любимите ми с корейските жипки, тъкмо излизам да изпреваря него и автобуса пред него, щото се туткаха , и тоя в последния момент се наби пред мен и вместо да изпревари покара малко след автобуса в насрещното обаче, пак рязко се прибра и аз нямах време вече за маневра . Докато той се прибираше долетяха двама мотористи, единия изпревари мен и го пуснах да се прибере, другия изпреварваше и жипката и в тоя момент олигофрена с жипа се опита да го размаже ,като пак изскочи без мигач до него, без дори да погледне...за малко да стане голямото меле, изкара акъла на хорицата :lol:

Потребителски аватар
jetttlii
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот jetttlii » Сря 14 май 2008 23:15

Преди един час се прибирам от сбирката в Овча Купел и ще излизам на ул. Монтевидео, но се зачудих на къде да завия и това ме спаси. Един п*дал направи ляв сигурно със 100 и ръчна :shock , единствено видях фаровете и чух спирачките, ако не карах с 5 км. и плътно в дясно нямаше спиране и сега щях да съм в статистиката... :x

Потребителски аватар
dermeister
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dermeister » Чет 15 май 2008 0:45

София. Кръстовището на бул.Мадрид и бул.Евлоги Георгиев. Аз идвам по Мадрид от бул. Васил Левски и приближавам към светофара точно на двата булеварда. След него има междинен светофар и чак тогава си преминал Евлоги Георгиев, за който не знае. Та приближавам първия светофар в дясната лента, свети червено, в лявата лента няква стара шкода с жена върте, точно преди да стигна светофара тя рязко се престроява в дясно пред мен и аз набивам спирачки, до тука ок. Обаче както си седим на червеното, междиниия светофар пред нас светва зелено. В същия момент пуска движението по канала и всички се изтрелват, патката пред мен, обаче вижда междинния, че светва зелено и също тръгва :shock . Хората набиват спирачки, псуват, тая минава и стига междинния светофар, който свети зелено!!!, но спира и почва да чака :shock :shock . Е скъсал съм се от смях.

Потребителски аватар
Vlad777
King of the Road
King of the Road
Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
Контакти:

Мнениеот Vlad777 » Чет 15 май 2008 15:24

След като преди около 2 месеца една съседка удари заден десен калник, днес няква друга уфца ми е забърсала и предната броня пред нас и дори не спряла.

Деба, на какви тъпи п***и дават книжки вече! Няма спасение!

Потребителски аватар
trash89
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот trash89 » Съб 17 май 2008 1:00

ТАКСИ РЕНО КЛИО СИМВОЛ .. със бургаска регистрация ..бягайте от него спира само във ФВ на червен сфетофар ...

c1ick
Автомобил:
Двигател:

Сив голф IV - СА 9817 или СА 9718 със стикер на клуба

Мнениеот c1ick » Сря 28 май 2008 12:15

След кръстовището на Орион в посока жк. Надежда :arrow: бул. Царица Йоана на първия светофар, на който аз спирам на жълто, надува клаксона зад мен, изпреварва ме отдясно и преминава на червено. Не разбрах само с тоя клаксон какво искаше да ми каже - да мина и аз на червено или да се транспортирам една-две ленти странично. Пожелах му дълъг и разнообразен хомосексуален живот задочно:gay:. Идиоти всякакви. :roll:

Потребителски аватар
VW-fenka
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот VW-fenka » Чет 29 май 2008 7:19

VW-fenka написа:Вече започвам да снимам идиотите на пътя. Ето една снимка,която направих след Стара Загора....колегата караше с 50 :shock
Изображение

Освен товара колата беше пълна с колеги роми :roll:

Тази година пак същото .... но тоя път бяха други роми.... :evil: и отново в същия район :?

Изображение

Изображение

Потребителски аватар
Zoran
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Zoran » Чет 29 май 2008 12:57

На булевард Европа посока Орион, карам си в лявата лента с 100-ина и некакъв от дясно ме изпреварва, минава пред мен с некаква лада и бие спирачки. Едвам успях да спра :evil: , при което педала до ламарини и го застигам от дясната страна :drive , на Ориона ни хвана сфетофара, ватре 2-ма келеши на по 18, така се бяха спекли, че не е истина :074: , бях с майка ми която умря от страх и през цялото време повтаряше да не ги гоня :lol:
каква му беше идеята не разбрах, "шофьорчето" не смееше да се обарне, а другия се извиняваше.

Потребителски аватар
BastunSelski
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот BastunSelski » Чет 29 май 2008 16:40

VW-fenka написа:...роми...

Само не разбрах,защо не ги наричаш цигани?
А иначе днеска един циганин си направи обратен завой по "Скобелев" с скапаната си каруца.Най-лошото,че имаше някакви ченгета,но не го спряха...

Върни се в “Пътеводител”