глоби за мръсни коли в кеш пак от нас да мине и една идея
- radi02
- Автомобил:
- Двигател: Abf
;)
да бе екстра и като решиш да си изкараш колата трябва да имаш пари за бензин пари за автомивка и то за бира и кафе не остава 

- snoopgod
- Автомобил:
- Двигател:
вярно така май е най-добреdare__devil написа:Колата се кара вечер, събота и неделя....и се мие един път на седмицата...То ми писна от нерви с това софийско каране ..

Последна промяна от snoopgod на Сря 14 май 2008 23:40, променено общо 2 пъти.
- stoqn_g60
- Автомобил: Audi 80
- Двигател: ADA
поредната БЕЗМИСЛИЦА колата ви е мръсна аа съжелявам глоба неможе така,а нямате армотизатор бор4е,аиде и тука глоба а господине грозен сте айде пак глоба... без коментар ,няма земна сила която да ме накара да си измия колата
Последна промяна от stoqn_g60 на Пет 01 яну 2010 21:55, променено общо 1 път.
- amikus
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ре
Аз като зареждам си мия номера стопове фарове и стъклата,друго няма смисъл.За 1 ден става на кални петна и прах и колегите ме питат какъв цвят е лилава или кафява (а тя е черна)?Искам да съм катаджия тогава и гараж ще имам и на автомивка всеки ден ще я карам.Искам да попитам аджеба с какво нарушавам закона и застрашавам движението ако колата е мръсна но номера стопове джамове са чисти?Забележете колко лъскави коли има които са чисти а номерата не се личат от мизерия и това е с цел да не ги снимат камерите еи тези са за глобяване с мръсни номера щото ще те прегази ще си избяга и ходи го търси после като не си му видял номера.Не мисля че е проблем за никой да си измие номерата на колата нема да му паднат ръцете!А за глобите на ръка бълно безумие представете си че бай Пешо кварталния пес си направи менте фишове те тогава ходи го стигай.Ще работи за по 500 лева на ден,докато не ги видя с касов апарат на пътя пари на ръка недавам това е Булгаристан все пак всичко е менте лъжа и измама та внимавайте!!Дерзайте ще се оправим ама в друг живот

- radi02
- Автомобил:
- Двигател: Abf
;)
то ако трябва да се снима за всяка мърсотия трябва да си напраим албуми
)))

- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
Re: ;)
radi02 написа:то ако трябва да се снима за всяка мърсотия трябва да си напраим албуми)))
Именно, та като ме спрат да ме питат кво работя да си поговорим малко за мизерията

Споко нека са правят на важни още малко нашите депутати и да земат големи кинти,и да си мислят нови глоби, ние още малко ше тарпим и ша са праим на овце с такива заплати глад и мизерий, и да немам аз с кво да си отопля жената и децата па ше им покажа аз какво е цигания като изляза с вилата на улицата като ми дигат цени как се живее с 400 лв заплата като тока телефона и водата са ти 200 лв и едно влизане в пикадили ти коства не по малко от 20 лв. и излизаме с лопатите и вилите на улицата и ше варшейм мама му ибавам на тоз дет ми излезе не го знам полицай ли е или гард некав обивам ги с камани още малко -- ебаси даржавата дет станахме то не се живее вече овци и тарикати само 50 лв акт. Абе хуио знаиш ли как се вадят 50 лв с пот бре мамка ви да еба мазна ненаядна мислители на закони ши ви дам аз едни камери и мити номера кат фана ваздушната пушка има меря камери и радари че една вечер полицайте ми излезли с камера и прожектор на колата и ходят и снимат като репортажна вечерта .Ама много идеи раждат тес нашще началници -ама я измислете по хубави заплати да ви еба у мислителите аз
- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
maznia написа:Споко нека са правят на важни още малко нашите депутати и да земат големи кинти,и да си мислят нови глоби, ние още малко ше тарпим и ша са праим на овце с такива заплати глад и мизерий, и да немам аз с кво да си отопля жената и децата па ше им покажа аз какво е цигания като изляза с вилата на улицата като ми дигат цени как се живее с 400 лв заплата като тока телефона и водата са ти 200 лв и едно влизане в пикадили ти коства не по малко от 20 лв. и излизаме с лопатите и вилите на улицата и ше варшейм мама му ибавам на тоз дет ми излезе не го знам полицай ли е или гард некав обивам ги с камани още малко -- ебаси даржавата дет станахме то не се живее вече овци и тарикати само 50 лв акт. Абе хуио знаиш ли как се вадят 50 лв с пот бре мамка ви да еба мазна ненаядна мислители на закони ши ви дам аз едни камери и мити номера кат фана ваздушната пушка има меря камери и радари че една вечер полицайте ми излезли с камера и прожектор на колата и ходят и снимат като репортажна вечерта .Ама много идеи раждат тес нашще началници -ама я измислете по хубави заплати да ви еба у мислителите аз
Не се ядосвай във форума.. така като гледам най-много да ни сложат някой бан щото видиш ли ревем против политиците

-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
"Карайки мръсна кола по пътищата, на която номера не се вижда трябва да се наказва!" - това е поредния популизъм. Звучи толкова нелепо колкото бисера от преди седмица "КАТ призовава жените да контролират половинките им да не сядат пили зад волана. САМО ТЕ МОЖЕЛИ ДА ОЗАПТЯТ НАРУШИТЕЛИТЕ!!!". На пръв поглед звучи правилно. Но ако човек се замисли колко е мръсно точно в края на зимата, когато снега се стопи и остане кален слой от натрупалата се по улиците луга... И така чак до юни, когато почва да се тръби че ще се мият улиците
Да не говорим че "колата е мръсна" няма точна дефиниция. Коя кола е само леко запрашена (2 часа след измиването по колата ми вече има прах) и коя е мръсна?

Да не говорим че "колата е мръсна" няма точна дефиниция. Коя кола е само леко запрашена (2 часа след измиването по колата ми вече има прах) и коя е мръсна?
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”