проблем с крадците

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
ripai
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ripai » Пет 28 мар 2008 10:15

vanbo написа:То и на мене преди време един ми източи бензина пред блока,до вечерта разбрах кой е, до другата вечер дублирах проверката/да не стане грешка/, а другата седмица спешно се изнесе в Испания.Няма го още....

ххахахаах.Вика и още го няма

Потребителски аватар
balamata
Автомобил: Renault Laguna
Двигател: F3P720

Мнениеот balamata » Пет 28 мар 2008 11:08

Нека се оплача и аз.Взеха ми блендите и решетките отдолу,и на тяхно място не мисля да слагам нищо.Единственото което направих е,че си разпробих ламаринките които държат мигачите и ги хванах със самонарезни видии.Не знам в другите градове как е,но в Плевен крадат най-много страничните лайсни.Та по този повод видях един комшия как ги е прихванал с коларски болтове и ги е боядисал с лак.То не се издържа вече :twisted: . :mad:

Потребителски аватар
jimmy_23
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот jimmy_23 » Пет 28 мар 2008 11:43

balamata написа:Нека се оплача и аз.Взеха ми блендите и решетките отдолу,и на тяхно място не мисля да слагам нищо.Единственото което направих е,че си разпробих ламаринките които държат мигачите и ги хванах със самонарезни видии.Не знам в другите градове как е,но в Плевен крадат най-много страничните лайсни.Та по този повод видях един комшия как ги е прихванал с коларски болтове и ги е боядисал с лак.То не се издържа вече :twisted: . :mad:

Ако говориш за лаисните на вратите на мен ако ми ги откраднат директно при тенекеджията да слага ламарини там и после за боя ако сложа пак отново ще ги откраднат както стана със мигачите и блендите. :mad:

Потребителски аватар
forski
Автомобил: SUZUKI SX4 S-CROSS Boosterjet
Двигател:
Контакти:

Мнениеот forski » Пет 28 мар 2008 12:04

Как да се издържа бе колеги като аз за предишната ми кола съм дал 80лв.за чистачки,три пъти ми ги краднаха копеленцата мръсни и тя колата с пета врата та копувам по три.Като ми откъртиха надписа Голф от багажника две вечери само кадето не спах на терасата да ги дебна да се върнат ама ядец никой не идва,един познат ги беше хванал в София да му тарашат колата БМВ-5 и бяха се били и резултата е синйо око и счупен пръст на колегата с БМВ-то.

titko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот titko » Пет 28 мар 2008 17:04

на мен ми замина стъклото за огледалото,ама да ви кажа ние сме си такова племе,голфа може би най-разпространената кола и ни крадат - "колеги" тъй да се каже !!!!..........

Потребителски аватар
jimmy_23
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот jimmy_23 » Пет 28 мар 2008 17:36

titko написа:на мен ми замина стъклото за огледалото,ама да ви кажа ние сме си такова племе,голфа може би най-разпространената кола и ни крадат - "колеги" тъй да се каже !!!!..........

Има нещо такова ше знаеш :dummy:

Потребителски аватар
forski
Автомобил: SUZUKI SX4 S-CROSS Boosterjet
Двигател:
Контакти:

Мнениеот forski » Пет 28 мар 2008 21:56

Ааааааа убаво взе да става,ами то колеги се е видяло на къде отиват работите ами то на мен ми трябват бели мигачи странични за калниците кой е с такива да мина да му ги свия ако на някой му трябва нещо от моята да мине да си вземе с хубави джанти съм да не носи крик аз имам :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
jimmy_23
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот jimmy_23 » Пет 28 мар 2008 23:06

forski написа:Ааааааа убаво взе да става,ами то колеги се е видяло на къде отиват работите ами то на мен ми трябват бели мигачи странични за калниците кой е с такива да мина да му ги свия ако на някой му трябва нещо от моята да мине да си вземе с хубави джанти съм да не носи крик аз имам :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: То аз реших да потърся помощ от някои които е страдал и е намерил решение ама то наистина какво стана най добре да преместят темата някаде другаде и всеки да се оплаква какво са му свили от колицата :(

Потребителски аватар
topsonik
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот topsonik » Съб 29 мар 2008 9:49

На моите им хванах цаката с една лка бургия от вътре и една прастинка стана бетон нямат вадене ама гледаи видията да не е много дълга малко е грозно ама е здраво щото ми се струва че дори ако идеш в някои магазин може да си познаеш твоите :D

oxi1
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот oxi1 » Съб 29 мар 2008 15:14

колега на един приятел му ги сваляха 2пъти и на третия си купи чисто нови кристални,по принцип беше започнал да си държи колата на платен паркинг,ршихме да си върнем започнахме лятото да я оставяме пред блока на един ъгъл имаше само 2 варианта за бягство и започнахме да се крием и да чакаме, на третата изценировка капана щтракна направо го потрошихме не беше наркоман а някакво айдуче после ходи доста време във гипс. след тоя случай приятелчето продължи да си държи колата на паркинг. :D

Потребителски аватар
Каспър
Автомобил: Insignia A Sports Tourer 2014 4x4
Двигател: A20NHT Turbo 250 HP

Мнениеот Каспър » Съб 29 мар 2008 20:08

Ето една полезна тема:
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.ph ... E5&start=0

Потребителски аватар
vanbo
Автомобил: Passat 3 TDI
Двигател: 1. 6 SB 1992

Мнениеот vanbo » Нед 30 мар 2008 19:51

oxi1- крайните мерки обикновенно дават резултат. Моят човек, дето ми източи бензина още не смееда се върне от Испания.Защо ли?...

PiMPi
Автомобил: VW Golf MK4
Двигател: 1.9TDI AJM 25.10.2000

Мнениеот PiMPi » Чет 15 май 2008 0:06

Гледам, че темата е малко стара, но колегата е от Надежда като мен и аз преди 3 дни си останах без блендите отпред. Днес докато карах видях в 6-та част един Голф с много интересни заместители на тези бленди. Изглеждаха като тунинг елемент ако колегата е от форума ще е полезно да ни информира колегата откъде се е сдобил с тях, че и аз сега търся вариант да си запуша грозните дупки.

Потребителски аватар
fury
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот fury » Чет 15 май 2008 6:59

Аз един такъв го хванах докато се опитваше да ми свали капачето на пръскалката на задната чистачка!!! Мина един интензивен курс по "морал".... :twisted:

Потребителски аватар
maiz
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот maiz » Чет 15 май 2008 8:11

Май всеки е минал от тука... не крадат само от 3ките и 4ките не ги подминават.Аз "увиснах" с огледалото за задно виждане дясно , пръскалките за чистачките сегя "пикаят" и едната декоративна пласмаса на капака над филтъра за купето.От алармата няма файда.Сега я държа под прозореца и само да спипам някой, господ да му е на помощ.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”