Ейййййй,писнаааааааа ми беее - откраднаха ми фаровете!!!

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Vizor
Изгубена душа
Автомобил: Subaru Forester XT
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vizor » Чет 15 май 2008 10:01

Mephistofel написа:Има поне два. Ама едва ли е за това - на паркингите около околните блокове има доста по-нови и скъпи коли от моята.

като отидеш на паркинга не ти взимат повече пари защото колата е по нова ;) за това са избрали да оскътят твоята от колкото на някой богат чичко дето ще им запали паркинга после

Потребителски аватар
Mephistofel
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Mephistofel » Чет 15 май 2008 10:08

А бе, заеби ... Майната им на парите,ама чувството е едно ...

Потребителски аватар
passatdriver
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот passatdriver » Чет 15 май 2008 10:11

оглеждайте форумите щипките се правят много лесно

Потребителски аватар
Kingpin
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kingpin » Чет 15 май 2008 10:16

Колега съжалявам за загубата ти, ама почти всеки ден гледам теми и мнения за това как на някой му откраднали я мигачи, я стопове, я фарове...е добре бе хора не се ли сещате сами, че тия шукарки хващат окото на наркоманите? Ми като си накичите колите с фарове и стопове за 1000 лева и ги паркирате пред блока в някой такъв квартал е нормално да ви ги тарашат бе хора??? Ми като си дал 1000 лева за фарове, джанти, мигачи и темподобни тъпни толкова ли нямате 100 лева на месец за един платен паркинг?? С най-добри чувства го казвам това, просто не ви ли стана ясно, че щом МВР не предприема почти нищо в борбата с тия "дребни" кражби направете вие сами нещо по въпроса. :roll:

Потребителски аватар
Bubo
Автомобил: Audi S4 Biturbo
Двигател:

Мнениеот Bubo » Чет 15 май 2008 10:18

А леле,нямам думи,то мигачи и халогени да,ама фарове вече е грубо. :evil:
До каде ли ще стигне света,сигорно вече ще почат и двигатели да крадът.

Потребителски аватар
edisonov
Автомобил: VW Golf 8 Variant
Двигател: 2025

Мнениеот edisonov » Чет 15 май 2008 10:39

Да му се невиди и нещастните боклуци.

Аз тази сутрин пък осъмнах отново с разбит прозорец. Втори за 2 месеца. Направо съм бесен. И този път даже не са се опитали да крадат нещо. Само строшили прозореца нещастниците. И айде пак разправии по застрахователи , сервизи и т.н.

hsr
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот hsr » Чет 15 май 2008 10:43

Ами МВР-то като не правят нищо по въпроса, тогава да разрешат сформиранито на "граждански патрули" и да им дадът право да пребиват всеки хванат на местопрестъплението :twisted: :twisted: :twisted:

Потребителски аватар
Spectre™
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Spectre™ » Чет 15 май 2008 10:47

Ебаси..... :shock :shock Съжалявам за случката колега дано случката има по благоприятен край... :laser

И с кво сърце да си взема и аз сега такива и да ми ги свалят деба..... и народа прост.... трябва си голямо изтребване в тая държава.... :evil: :evil:

Колега ще следя по другите форуми.... и на другите места където влизам..... дано се намери извършителя.... :laser :evil: :evil:

Потребителски аватар
dare__devil
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dare__devil » Чет 15 май 2008 10:52

Аз го казах и пак ще го кажа....като имах голф 2 пъти ми разбиха колата за 1 месец...взема ми музиката...баса, ампа, алпин свирачката от щатско, свалиха ми веждата на фаровете за 15 кинта...От тогава нищо повече не пипам по колата, не сме дорасли за такива неща и това си е.
Сегашната ми кола излезе от боя, оправих си салона и колата сега е на платен паркинг за 40 кинта на месец, кара се вечер и събота-неделя...
На работа с трамвай ходя и съм много по-спокоен..няма нерви, няма одрани брони...Ако повече хора се усетят, че градският транспорт не е срамен няма да е лошо.
И колега, много съжалявам за фаровете ти, чувството е че въпреки, че си голям човек искаш да ревеш...да трошиш и да чупиш кокали, зверско безсилие...
И само едно нещо имай предвид, ако излязат фарове със счупени щипки за продан...не прави глупости, защото не се знае през колко ръце ще са минали за да стигнат го продавача, който може да е съвсем невинен ...
Истината за съжаление е, че няма какво да се направи...
Панелът за моя Алпин седи у нас от 3 години...

Потребителски аватар
kaiser666
Автомобил: Bmw E34
Двигател: M20B20

Мнениеот kaiser666 » Чет 15 май 2008 10:56

Дано се оправиш със застрахователите.:wink:

dare__devil написа:чувството е че въпреки, че си голям човек искаш да ревеш...да трошиш и да чупиш кокали, зверско безсилие...

Многоооо е гадно...и аз го испитах. :?

Потребителски аватар
joker
Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF

Мнениеот joker » Чет 15 май 2008 10:57

Mephistofel написа:Има поне два. Ама едва ли е за това - на паркингите около околните блокове има доста по-нови и скъпи коли от моята.

Паркинга.....паркингаааааа.....За това е.......вероятността ти да си без пълно автокаско е най-голяма
За скъпите коли бият през ръцете.....най-вече застрахователите.Аз съм застрахован при ТИМ ......... :lol: :lol: :lol: много ми харесва как бързо и нежно се оправят с крадците!!
През ерата на борците след като направиха първия платен паркинг в кв.Чайка след седмица от покрива на един блок 10-на коли бяха простреляни с автоматични откоси.....егати екшъна е бил(хората от блока от страх не са посмели дори да се обадят в полицията)...следваща акция беше точно по фаровете....окрадени или начупени.....докато платения паркинг се напълни!

Потребителски аватар
suggar
Автомобил: Seat Ibiza
Двигател: ASV

Мнениеот suggar » Чет 15 май 2008 10:58

Колеха много съжалявам за случилото се...наистина много тъпа случка....щом са счупили щипки после ако се пусне обява да такива фарове със счупени щипки...то се знае....
И Ако имаш клубен стикер не ги чакай тука... търси из другите форуми... тунинг бг ,клуб гти, мобиле бг.... и с повече късмет може да изкочат от някаде :wink:

Потребителски аватар
zdravko_dimitrov1986
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот zdravko_dimitrov1986 » Чет 15 май 2008 10:59

За да си пон3е малко спокоен си праиш каско и си зимаш едно гаражче. То пак нема гаранция ама по друго си е. :wink:

Потребителски аватар
Spectre™
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Spectre™ » Чет 15 май 2008 11:12

Около мен в центъра има 4 гаража в разтояние от 100 метра един от друг..., които не са пълни..., но до сега да чукна на дърво не се е случвало някой от тях да прави мизериии....

А и от квартала много добре знаят какви сме манияци (откачалници) от нашия вход.. и колко държим на колите си.. и са виждали какво се случва когато някой си позволи да им посегне... :lol: :twisted: :twisted:

Истината е, че трябва да се прилага груба сила... в противодействие... :evil: :evil: трябва да се трошат ръце.... и други части.... :evil:

Крумови закони трябват, въпреки че сме 2008 година :076:

Потребителски аватар
stoqn_g60
Автомобил: Audi 80
Двигател: ADA

Мнениеот stoqn_g60 » Чет 15 май 2008 11:23

Starsky написа:За крадците бесило!
:bishop death ,съжалявам за слу4илото се колега :?

Върни се в “ОФФ-Топик - други”