Проблем с задните спира4ки на пасат Б5
-
- Автомобил:
- Двигател:
Проблем с задните спира4ки на пасат Б5
Здравейте колеги! Моля отговорете и помогнете за следният проблем. Задните спирачки на пасата ми при запален мотор и в движение при няколко натискания на спирачката затягат, след като изключа контакта след 15 сек колелата отпускат!!! Машината ми е 1.9TDI 2002г.
mod edit: gr_kanev
mod edit: gr_kanev
-
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил:
- Двигател:
- kirhadj
- Автомобил:
- Двигател:
Първо да попитам:
Като затегне спирачката, ABS рита ли?
1. Ако рита, значи по всяка вероятност имаш въздух в спирачната система и това не позволява бързото връщане на накладките, или другия вариант да са клеясали цилиндърчетата.
2. Ако не рита, значи имаш проблем или с електроноката или с хидравличния блок на ABS.
Дано ти помогне.
Като затегне спирачката, ABS рита ли?
1. Ако рита, значи по всяка вероятност имаш въздух в спирачната система и това не позволява бързото връщане на накладките, или другия вариант да са клеясали цилиндърчетата.
2. Ако не рита, значи имаш проблем или с електроноката или с хидравличния блок на ABS.
Дано ти помогне.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Ако трябва да съм точен, преди една седмица може би си позволих да напръскам двигателя с обезмаслител а след това му метнах две кофи вода, след като подкарах колата и ми се наложи да натискам спирачките започнаха да балбукат за няколко натискания и педала омекна като никога до тогава. Обаче противно на очакванията спирачките около 5/6 дни неми правиха никакъв проблем! След това изведнъж проблемът се появи наново.
-
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил:
- Двигател:
- kirhadj
- Автомобил:
- Двигател:
Не знам къде може да се поправи, защото и аз имам един развален (пуснал съм тема за това, ама нямам конкретно предложение http://vwclub.bg/forum/viewtopic.php?t=90546 ). Съжалявам, че не мога да ти помогна, но може да потърсиш друг втора употреба.
-
- Автомобил:
- Двигател:
колега
шефе провери си отзад машинката която разпределя усилието между задни и предни спирачки