п.с. и гледай как ги свалят, може да пишеш в темата
Как да си махан винетката така че да остане използваема ?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- lubo007
- Автомобил: GOLF 5 TDI
- Двигател: BKC
.
най-добре при автостъклар. ще прижалиш 4,5 лв.
- jetttlii
- Автомобил:
- Двигател:
това е мястото, на един приятел му свалиха всички лепенки от пукнатото предно стъкло и му ги преместиха на новотоgomez написа:hilqdarka написа:май ше пробвам сам с пистолет за горещ въздух
но ако някой знае стъклар или "майстор" в района на Люлин който може да свърши тая работа ще съм благодарен да сподели
"Кобра" срещу кино "Арена" .
- P4v3l
- Автомобил:
- Двигател:
jetttlii написа:това е мястото, на един приятел му свалиха всички лепенки от пукнатото предно стъкло и му ги преместиха на новотоgomez написа:hilqdarka написа:май ше пробвам сам с пистолет за горещ въздух
но ако някой знае стъклар или "майстор" в района на Люлин който може да свърши тая работа ще съм благодарен да сподели
"Кобра" срещу кино "Арена" .
това се намира на новия булевард по пъря към тунела
-
spermotron
- Автомобил:
- Двигател:
- P4v3l
- Автомобил:
- Двигател:
Свалих си я сам с пистолет за горещ въздух и една шпакла леко подострена (ама преди това свалих още 3 стари винетки и два стикера за минат преглед) не е голяма философия, но като се замисля другия път ще ида в кобра да ми я свалят, взимат 4 лв. за да свалят всички стикери от стъклото, защото като си помосля, че можеше да съсипя винетката (а при повече нагряване можеше и стъклото да иде) не ми се мисли колко щеше да ме е яд.
Така, че съвета ми ако решите да си преместите/свалите винетката (или какъвто и да е било стикер) идете при хората дето с това си изкарват хляба.
Така, че съвета ми ако решите да си преместите/свалите винетката (или какъвто и да е било стикер) идете при хората дето с това си изкарват хляба.
- dandan
- Автомобил: Passat B5-5
- Двигател: AHA 2003
ZZ_TOP написа:dandan написа:Само внимавайте каго ги залепвате , че са се навъдили едни такива полицаи дето ги проверяват с нокът дали са залепени.
да ама нали се сещаш че това е частна собственост и тои без заповед или разрешение от твоя страна нема право да бара нищо по колата
Ми сигурно е така, това може да го каже някой адвокат. Случи се преди около месец на мойта кола но бях я дал на един приятел, спрели го на входа на София и друго не проверил, само винетката.
Освен това по закон трябва да е залепена, не знам как се тълкува това щото не съм юрист. В такъв случай може и с дъвка да ги лепим