дали ще станат или ще дойдат тесни?
имам добра оферта за такива джанти и ме интересува дали ще се наложи да сменям и гумите...
205 гуми на 9J джанти?
- dare__devil
- Автомобил:
- Двигател:
http://www.bridgestone.eu/English/Globa ... k_2005.pdf
В сайта който постнах има информация на каква джанта каква гума може да се сложи...ако имате място с важни линкове сложете го там, полезно е
П.С. Ей голям зор да събера 50 мнения...имам гуми за продаване (Шегувам се)
В сайта който постнах има информация на каква джанта каква гума може да се сложи...ако имате място с важни линкове сложете го там, полезно е

П.С. Ей голям зор да събера 50 мнения...имам гуми за продаване (Шегувам се)
В тунинг подфорума има един колега,който сега е сложил такива джанти.Може с него да се консултираш за гумите.
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=91191
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=91191
- gas
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: 205 гуми на 9J джанти?
не е лошо като питаш такива неща да дадеш точния размер на гумите,предполагам 205/55..според мен гледката няма да е особено красива ако сложиш Високи и тесни гуми.това се прави ако колата е сравнително малка а трябва да се сложат 9ки,размер 215/40/16 изглежда добре и се намалява риска от опиране.(особено ако е ниска колата)...но 205/55 мисля че хич няма да е приятна гледка
- ultralamer
- Автомобил:
- Двигател:
- gas
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
gomez написа:Горе е дадена таблицата, какво има да умуваме ?..... аз съм с 205 на 7,5 J и не ми харесва.........трябва да са поне 215, както си и пише в таблицата !
ако вярваш на тия таблици,значи че 9инчова джанта(ет15) със 235(както го дават като минимум)на нисък голф2 или 3 примерно,ще опре отвсякъде където може да опре...,мани ги тия таблици

- nando 16v
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
gas написа:gomez написа:Горе е дадена таблицата, какво има да умуваме ?..... аз съм с 205 на 7,5 J и не ми харесва.........трябва да са поне 215, както си и пише в таблицата !
ако вярваш на тия таблици,значи че 9инчова джанта(ет15) със 235(както го дават като минимум)на нисък голф2 или 3 примерно,ще опре отвсякъде където може да опре...,мани ги тия таблици
Слушайте баш тунера

това не беше реклама

- SixKillerVR6
- Автомобил:
- Двигател:
Аз карах с 215 40 16 (9J) доста време и гумата седи разпъната (тясна е) но няма никакви грижи като цяло единственото условие е ДА ЗАБРАВИШ БЕРДЮРИТЕ И ДРУГИ ПОДОБНИ РЪБОВЕ иначе забрави за джантите
После сложих 245 40 16 (продават се във форума гумите за които говоря
) И трябва да кажа че пак седят по-тясни и пак ръба на джантата седи отвън...това означава че за да ти легне гумата по джантата както си е нормално ти трябва 255минимум иначе зависи как си харесваш колата и каде ще ги монтираш...успех

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”