Окачване - Голф4?

Теми свързани с всякакви перформанс модификации и промени по двигател, ходовата част и купе
Потребителски аватар
Malok
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Malok » Чет 15 май 2008 2:25

emmko написа:
Щото зимата неможе да си караш колата,затова, и не само това ......

Брат аз си зех на вайтех 30/30 и ко открих ,че спокойно си карах зимата а не е регулируемо (само да отбележа че с 16-ки карах с 15-ки незнам как ще е ),само дето почнах да броя паветата и неравностите

Потребителски аватар
Ицку®
Автомобил: 2xTouran TDI
Двигател: CAYC 2014 и CFHF 2015

Мнениеот Ицку® » Чет 15 май 2008 6:51

Malok написа:
emmko написа:

Брат аз си зех на вайтех 30/30 и ко открих ,че спокойно си карах зимата а не е регулируемо (само да отбележа че с 16-ки карах с 15-ки незнам как ще е ),само дето почнах да броя паветата и неравностите
А аз зимата съм с 14-ки :? .Ужасът е пълен, и тука в Поморие щото "няма кратери".Поне съм сигурен, че ми разби камъните в бъбреците. :evil:

Потребителски аватар
leonardo_vd
Автомобил: Golf mk1 VR6 TURBO
Двигател: AAA
Контакти:

Мнениеот leonardo_vd » Чет 15 май 2008 20:33

Ицку® написа:
Malok написа:
emmko написа:

А аз зимата съм с 14-ки :? .Ужасът е пълен, и тука в Поморие щото "няма кратери".Поне съм сигурен, че ми разби камъните в бъбреците. :evil:

E Ти си с 14-ки, ама при мен не влизат. Само регулируемото му е майката. На 1-ката и сложих и мога да кажа че е супер. Аз съм само с обикновено спортно окачване и ще го сменям, защото зимета е УЖАССССССССССс.

Върни се в “Силов тунинг”