Кой как си подържа колата !
- Volkov
- Автомобил: Golf 3 20 Jahre
- Двигател: 2.0 16V ABF
Карам до откат, душманската!!! Като изпрегне тотално тогава ремонтирам!!!
Малсло не сменям, филтрите съм чувал че се карат по 1-2 години, значи имам още време.....карам със старо олио, върви почеве, и смърди на мекици.......
...бъзикам се... редовно я гледам, ако тропне нещо веднага слизам и почвам да се услушвам. Старая се за превенция на повечето консумативи!!! Компромис с спирачки и гуми не правя, може да не върви но трябва да спира!!

...бъзикам се... редовно я гледам, ако тропне нещо веднага слизам и почвам да се услушвам. Старая се за превенция на повечето консумативи!!! Компромис с спирачки и гуми не правя, може да не върви но трябва да спира!!

- passat123
- Автомобил:
- Двигател:
Volkov написа:Карам до откат, душманската!!! Като изпрегне тотално тогава ремонтирам!!!Малсло не сменям, филтрите съм чувал че се карат по 1-2 години, значи имам още време.....карам със старо олио, върви почеве, и смърди на мекици.......
Ти си фен

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”