Въпрос за разхода на гориво на Поло 6N 1.4 16V 101к.с. ???
- ArMaGeDoN
- Автомобил:
- Двигател:
Въпрос за разхода на гориво на Поло 6N 1.4 16V 101к.с. ???
Колеги,знаете ли на VW Polo 6N 101 к.с. 16V какъв му е разхода в градско на 100км и извънградко на 100км ??? Благодаря ви предварително ... 

- ArMaGeDoN
- Автомобил:
- Двигател:
\sdf
...бая гори ... 

- neopolitan
- Автомобил:
- Двигател:
leleee
Колко му побира тарбхчето на това зверче ... защото ако тарбухчето му е 60-ка ... моят разход на гориво минава сякакви граници на реалното обяснение.
- Tatrata
- Автомобил: VW Polo 6N1
- Двигател: ABF
Re: leleee
neopolitan написа:Колко му побира тарбхчето на това зверче ... защото ако тарбухчето му е 60-ка ... моят разход на гориво минава сякакви граници на реалното обяснение.
Ако имаш в предвид резервоара-45л.
- neopolitan
- Автомобил:
- Двигател:
- ArMaGeDoN
- Автомобил:
- Двигател:
zxc
...но да гори 9-10 градско за това Поло което сам посочил в заглавието ми се струва много... 

- neopolitan
- Автомобил:
- Двигател:
По принцип не е много човече ... Все пак говорим за градско каране ... тъкмо тръгнеш и спреш ... седиш чакаш и пак потеглиш ... Нормално ... А и нали знаеш най - вече зависи от задкормилното устройство колко му тежи кракът ...
Незнам колко литра е резервоара щях да търся инфо но така и не намерих време да скивам сега съм седнал а видях , че сте пуснали тема за разхода на гориво ... та ако резервоара е 45л. както каза колегата ... значи разхода ми на гориво възлиза (градско) някъде 5-6/100 ... а обикновенно се прибирам в най - големия трафик ... е но когато познаваш добре града и скатаните му улички се получава този ефект 5-6/100
...
БТВ съм от Варна ... представи си сега за София какво е ... където има мн повече трафик и мн повече задръстване ...
...
Незнам колко литра е резервоара щях да търся инфо но така и не намерих време да скивам сега съм седнал а видях , че сте пуснали тема за разхода на гориво ... та ако резервоара е 45л. както каза колегата ... значи разхода ми на гориво възлиза (градско) някъде 5-6/100 ... а обикновенно се прибирам в най - големия трафик ... е но когато познаваш добре града и скатаните му улички се получава този ефект 5-6/100

БТВ съм от Варна ... представи си сега за София какво е ... където има мн повече трафик и мн повече задръстване ...

- Tatrata
- Автомобил: VW Polo 6N1
- Двигател: ABF
Re: zxc
ArMaGeDoN написа:...но да гори 9-10 градско за това Поло което сам посочил в заглавието ми се струва много...
Ако мислиш, че ще е по-малко, начи в някаква много голяма заблуда ! Карам такова Поло от почти 3 години и под 10/100 не ми е падало !
- neopolitan
- Автомобил:
- Двигател:
Re: zxc
Tatrata написа:ArMaGeDoN написа:...но да гори 9-10 градско за това Поло което сам посочил в заглавието ми се струва много...
Ако мислиш, че ще е по-малко, начи в някаква много голяма заблуда ! Карам такова Поло от почти 3 години и под 10/100 не ми е падало !
Ммм ... Всичко е възможно колега ... Може и по - малко да падне ... само да имаш нерв.

- ArMaGeDoN
- Автомобил:
- Двигател:
асфг
Ами щом гори толкова много ... значи няма да взимам Полос такъв двигател... а 1,6 бензин Какъв му е разхода по-малък ли е ???
Re: асфг
ArMaGeDoN написа:Ами щом гори толкова много ... значи няма да взимам Полос такъв двигател... а 1,6 бензин Какъв му е разхода по-малък ли е ???
10/100 градско и 6-7/100 извън.
- ArMaGeDoN
- Автомобил:
- Двигател:
Re: асфг
smash_ написа:ArMaGeDoN написа:Ами щом гори толкова много ... значи няма да взимам Полос такъв двигател... а 1,6 бензин Какъв му е разхода по-малък ли е ???
10/100 градско и 6-7/100 извън.
Тва за 1,6 бензин ли се отнася или за 1.4 16V 101к.с.
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”