Актуална цена на ангренажен ремък за Голф 3?

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
joker
Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF

Re: Актуална цена на ангренажен ремък за Голф 3?

Мнениеот joker » Пет 16 май 2008 14:20

Ikov_VR написа:АКО Е ОБИКНОВЕН 1.6 РЕМЪКА ПРИ МЕН НА АЕ е 11.10 лв ако е 1.6 16V ТОВА Е 16.50 ПАК НА АЕ

ЗА АБУ Е 18.60 НА АЕ и 22.60 на DAYCO

Такъв ремък за тези цени ремък ва моята кола ще сложа само ако ми опрат пистолет в челото и оберат мекия спусък!!!
traficanta написа:а бе и вие сте едни разбирачи аз не писах за моя голф а отговарям на колегата не е уточнил какъв му е мотора а че давате по 50 лв за нещо което струва по малко сте си виновни вие това сме ние българите разбираме и от футбол и коли и жени и ................. от астрономия

Колега не се карай на хората,които искрено искат да ти помогнат....кротко!Не възпитано някак си да си дереш гърлото като селски глашатай на мегдана.... :wink:

Потребителски аватар
traficanta
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот traficanta » Пет 16 май 2008 14:29

ти чу ли ме да викам само уточнявам а не прибързвам с коментарите като другите

Потребителски аватар
Ikov_VR
Автомобил: Vw Passat b5.5
Двигател: AVF
Контакти:

Мнениеот Ikov_VR » Пет 16 май 2008 14:57

Спецялно за колегата Joker попитай някой майстор какво мисли за АЕ ръмъците на пройзводител FEDERAL MOGUL и после прави изказвания за качеството не че се нервя ама да ти кажа че Гейтс неструват ! Продавал съм ги и тях и клиентите масово ревът от тях.Айде както и да е със здраве. И извинявайте ако има нещо.

aldo
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот aldo » Пет 16 май 2008 15:32

Преди 2 месеца си смених ремъка на AAZ ремъка е Federal Mogul и цената бе6е мисля 35 - 40 лева не помня.
незнам за качеството им.

Потребителски аватар
Ikov_VR
Контакти:

Мнениеот Ikov_VR » Пет 16 май 2008 15:35

aldo написа:Преди 2 месеца си смених ремъка на AAZ ремъка е Federal Mogul и цената бе6е мисля 35 - 40 лева не помня.
незнам за качеството им.

е такава е защото си го взел от магазин нали ? А ние сме вносители :roll:

Миленко
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Миленко » Пет 16 май 2008 19:03

Колеги не се карайте моля ви,благодаря на всички за отговорите,явно ABU-мотора е по специален и ремъка наистина струва толкова ориентировъчно :? Ами да знам да не споря с търговците и да се излагам,явно цената е такава,тия дни ще пообиколя магазините и ще си взема отнякъде :)

Потребителски аватар
joker

Мнениеот joker » Съб 17 май 2008 6:59

Ikov_VR написа:Спецялно за колегата Joker попитай някой майстор какво мисли за АЕ ръмъците на пройзводител FEDERAL MOGUL и после прави изказвания за качеството не че се нервя ама да ти кажа че Гейтс неструват ! Продавал съм ги и тях и клиентите масово ревът от тях.Айде както и да е със здраве. И извинявайте ако има нещо.

Вярно.....произведените в Турция са пълен боклук...хвърлих го на 2000 км,защото дранчеше като верига!
На вземи френски или още по-добре немсски ище видиш разликата...
Но дори и да си вносител на MOGUL не вярвам да не продаваш с печалба поне 30%....ееее махни от 18.60 30%....и колко остава едровата му цена......ремъкът нещо почва да изглежда жълт с дръпнати очи :wink: !

Потребителски аватар
greda
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот greda » Съб 17 май 2008 9:51

http://www.bosch.bg/bg/products/car_equ ... /index.htm

:idea: 1 987 949 175 е номерът на ремъка за ABU

joker-e, за цените не си много прав :roll: Линкът е към официалната ценова листа на BOSCH, а както знаем всички, техните цени не са от най-ниските :wink:

Потребителски аватар
joker

Мнениеот joker » Съб 17 май 2008 10:29

greda написа:http://www.bosch.bg/bg/products/car_equip/pricelist/index.htm

:idea: 1 987 949 175 е номерът на ремъка за ABU

joker-e, за цените не си много прав :roll: Линкът е към официалната ценова листа на BOSCH, а както знаем всички, техните цени не са от най-ниските :wink:

Ама нали знаем колко струват като качество ремъците на БОШ и колко двигатели са попилели(аз познавам 4 човека със скъсан БОШ на 10 000-20 000 км).....а свещите
7.80 са свещите БОШ за моя ДВГ ,8.0 лв са ДЕНСО....,11 лв за NGK,12.50 за BERU......кое е им ескъпото на БОШ???

Потребителски аватар
kilima
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kilima » Съб 17 май 2008 10:55

Аз оня ден сменях ремьк и водна помпа (защото тоя мотор други ролки освен на водната помпа няма) и ремька си е кьм 30-40 кинта а помпата 60.Изключено е комплект да са за 45

Потребителски аватар
greda
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот greda » Съб 17 май 2008 11:20

joker написа:Ама нали знаем колко струват като качество ремъците на БОШ и колко двигатели са попилели(аз познавам 4 човека със скъсан БОШ на 10 000-20 000 км).....а свещите
7.80 са свещите БОШ за моя ДВГ ,8.0 лв са ДЕНСО....,11 лв за NGK,12.50 за BERU......кое е им ескъпото на БОШ???

Там е проблемът, че знам :wink:
joker-е, нямам намерение да изпадам в полемични спорове :wink: Имам достатъчно аргументи да твърдя, че BOSCH не е по-лош от GATES :!: Да не говорим за евентуалното предявяване на рекламация... Не ми е това идеята.
Ikov_VR даде цена близка до цената на голяма фирма, със сложна структора (въпреки че не ме кефят аргументите, които изтъква за постигането й). Не виждам защо АЕ да не са на цената цитирана от него.
Според мен вносителите на GATES, чиито услуги ползваш, не са счели за нужно да свалят цената :idea: И е нормално, след като тук GATES е синоним на най-добрия ремък с което изобщо не съм съгласен и самият ти даваш примери за това :twisted:
За свещи и други цени предлагам да си говорим в други теми, че ще оспамиме съвсем темата на Миленко :beer

Потребителски аватар
nikolai_an
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nikolai_an » Съб 17 май 2008 22:12

Ikov_VR написа:
nikolai_an написа:колега,и аз съм с 1,6 абу и ремъка го взех за 42 лева,наистина този мотор няма обтяжна ролка!и моля колегите които неса наясно да не пишат! и аз взех ремък от 16 лв.,но се наложи да го върна и да доплатя!така е-ние с абу мотороте сме специални! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

КОЛЕГА само да те светна по въпроса че продавам авточасти и съм малко по наясно от теб с тея работи а това че на теб са ти набутали този ремък като за 2 си е твой проблем и се замисли малко преди да пишеш защото обиждаш хората който си разбират от работата !!!!
еи тва сте търговците на авточести,еи тва ни е цялата държава,всеки продава на каквито цени си искастоки с неизяснен произход! :twisted: затова трудно се разграничава скъпия ментак от оригинала !

Потребителски аватар
Ikov_VR
Контакти:

Мнениеот Ikov_VR » Нед 18 май 2008 12:37

само да ти кажа че фирмата в която бачкам е вносител на авто части от 1995 и има магазини в големите градове на страната ако стоката ни беше менте дали щеше да се задържи тая фирма 13 години ? Нямам нищо против купувайте си гейтс и каквото си решите там ама после пълните форумите с безмислени тъпотий.

Потребителски аватар
°niksi°
Бай Брадър
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот °niksi° » Нед 18 май 2008 23:42

В Евро 07 ли бачкаш - може и на л.с.

Потребителски аватар
Ikov_VR
Контакти:

Мнениеот Ikov_VR » Пон 19 май 2008 13:58

°niksi° написа:В Евро 07 ли бачкаш - може и на л.с.

Твърдо НЕ

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”