Става дума за Голф 3
Не мога да си затворя шибедаха!! Помощ!
- icefire
- Автомобил:
- Двигател:
Не мога да си затворя шибедаха!! Помощ!
И така, отварям аз шибедаха назад - всичко си е ок, но като се опитах да го затворя - не ще! от едната страна тръгва да се прибира, но от другата се е запънал и не помръдва! Моля ви колеги давайте идей какво да правя че нямам гараж, а довечера може да завали
Става дума за Голф 3
Става дума за Голф 3
- icefire
- Автомобил:
- Двигател:
да, за електрически. Успях да го затворя като го дръпнах силно от единия край, в който се беше запецнал. Моторчето не е изгоряло, но като се затвори шибедахът, от едната страна е хлътнал надолу.. Това ли е белегът за счупен водач? Аз сменях целия шибедах преди 4 години. Тогава бяха счупени водачите,но не беше хлътнал..
- nikolai_an
- Автомобил:
- Двигател:
не сваляи нищо,виж кото го отваряш назад има едни кръгли гумени тампончета на заключващия механизъм които не му позвиляват да ходи свободно назад,ако са се изхлузели(само са набити на края на кривата желязна шпилка и като паднат и тя пропада с около милиметър два и неможе да го повдигне и отключи за да тръгне в релсата) или износени,ако са те си изрежи нови от тънко маркуче! моя като го подигнах и тръгна но като се пребере докраи и заключи
няма тръгване назат докато не го подигна с отверката ,и бяха именно тези безобидни гумички,и не забравяи да го смазваш
УСПЕХ,дано е това,че се прави лесно,но ми трябваха 2 часа докато ги забележа тез тампони(виждат се когато шибидахе е в положение нагоре.дано съм ти бил полезен!
- nikolai_an
- Автомобил:
- Двигател:
не сваляи нищо,виж кото го отваряш назад има едни кръгли гумени тампончета на заключващия механизъм които не му позвиляват да ходи свободно назад,ако са се изхлузели(само са набити на края на кривата желязна шпилка и като паднат и тя пропада с около милиметър два и неможе да го повдигне и отключи за да тръгне в релсата) или износени,ако са те си изрежи нови от тънко маркуче! моя като го подигнах и тръгна но като се пребере докраи и заключи
няма тръгване назат докато не го подигна с отверката ,и бяха именно тези безобидни гумички,и не забравяи да го смазваш
УСПЕХ,дано е това,че се прави лесно,но ми трябваха 2 часа докато ги забележа тез тампони(виждат се когато шибидахе е в положение нагоре.дано съм ти бил полезен!
- icefire
- Автомобил:
- Двигател:
nikolai_an написа:не сваляи нищо,виж кото го отваряш назад има едни кръгли гумени тампончета на заключващия механизъм които не му позвиляват да ходи свободно назад,ако са се изхлузели(само са набити на края на кривата желязна шпилка и като паднат и тя пропада с около милиметър два и неможе да го повдигне и отключи за да тръгне в релсата) или износени,ако са те си изрежи нови от тънко маркуче! моя като го подигнах и тръгна но като се пребере докраи и заключиняма тръгване назат докато не го подигна с отверката ,и бяха именно тези безобидни гумички,и не забравяи да го смазваш
Мерси пич ама не е от това.. аз от тая страна съм си изрязал тампонче от маркуч още отдавна, пък и сега не е такъв проблемът, защото той назад си върви идеално, ама прибирането е проблематично (меко казано :Р )
А дали мога да намеря само водач? Преди 4 години се вътрих с цял шибедах.. и сега хич не ми се иска пак.. а и е супер много работа да го ***...