Бате ако ти трябва нещо кола тва онова 0887167395 - Иво по всяко време съм свободен обади се и отиваме където кажеш ! Това е единственото нещо което мога да помогна
По всяко време брат когато имаш нужда дори да е в 3 часа ако имаш някакво инфо отиваме веднага ! а сега ако имаш нужда пак можеш да се обадиш.. аз съм в студентски в момента и цяла вечер ще съм тука
Свържи се по възможно най-бъзрия начин със застрахователите, те ще ти я намерят! Най-много да е без джанти и такива, ма поне ше си вземеш колата деа! Майка им, не само дъртите коли отиват за части, 90% от колите отиват за части, оглеждайте се и в продава дали няма да се появи нещо от тоя Голф! Аз където ходя ще гледам дали ще го видя, ако има нещо ще звънна!!! Майната им на парите, Голфа е важен!!!
Ай стига бе Камене, направо не мога да повярвам Кви са тия хора, какво е това нещо. Преди време един колега беше казал, че му откраднали дънките от простора, просто нямам думи Дано да я намериш.
Дайте някакви връзки в Булстрад, там е застрахован голфа, но не вдигат никакви телефони, защото е извън работно време.
Вече съм им изпратил e-mail, но ще го видят чак в понеделник...
Не знам какво ще правя без Черньо...
И без джанти да е, не ми пука, ще му купя по-хубави, само да се намери...
Бате някакви идей някой да го е заглеждал повече от нормалното ? някой да е чул нещо ? имаш ли някакви предположения идей ..? паля ей сега и отиваме където кажеш !
Последна промяна от Vizor на Съб 17 май 2008 18:56, променено общо 1 път.
Vizor написа:Бате някакви идей някой да го е заглеждал повече от нормалното ? някой да е чул нещо ? имаш ли някакви предположения идей ..? паля ей сега взимам лоурайдъра и отиваме където кажеш !
нямам... те много хора са го заглеждали...
оххх, аз ако имах някаква идея или подозрения къде може да е, вече да съм там...
Благодаря ви за отзивчивостта!
Само да го намеря...
Но едва ли...