и мойта е така само че аз имам и въпросната пласмаска с кода на имобилайзераwebdude написа:Мойта пък е от Италия, но си има 2 ключа ... и двата имат вътре чип, като единия има вградено фенерче а другия е същия на външен вид, но малко по тънък и без фенер.
Колата се заключи и ключа остана вътре
- StanTheMan
- Автомобил:
- Двигател: AFT
- Контакти:
Добре де, ако е вярно твърдението на колегата за ключа и застраховката, не може ли (ако не дай си Боже се стигне дотам)
да се даде просто някакъв ключ на застрахователите без значение дали ти отключва колата или не?
даваш 150лв на ключар за да ти даде ключ за твоята кола и си имаш валидна застраховка
да се даде просто някакъв ключ на застрахователите без значение дали ти отключва колата или не?
даваш 150лв на ключар за да ти даде ключ за твоята кола и си имаш валидна застраховка

StanTheMan написа:Добре де, ако е вярно твърдението на колегата за ключа и застраховката, не може ли (ако не дай си Боже се стигне дотам)
Наистина ли мислиш че са толкова глупави?
Това за каското и ключа наистина е така. И мен специално ме предупредиха винаги да имам резервен ключ за колата настрани и да не ги държа на една връзка и че каското отпада ако нямам ключ. Също съм към Бул Инс.
Който не го е знаел до сега - да си чете договора, за да не остане с пръст в уста някой ден! Пише го на всички полици!
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
абе колеги май се отплеснахте от темата.
Тя колата не е открадната, просто собственика си не може да влезе вътре.
Най-добре авто ключар да извика за да я отвори колата.
Според мене може да счупи джама - да отвори колата да си вземе ключовете и после да извика полицаите за протокол - но ще има излишни разправии със застрахователите а и ще трябва да сменя стъкло, което няма да е оригинално по всяка вероятност. Да не говорим, че ще я напълни със стъкла и после дълго време ще ги чисти.
Дори и 50лв да даде за ключар мисля, че доста главоболия ще си спести.
Тя колата не е открадната, просто собственика си не може да влезе вътре.
Най-добре авто ключар да извика за да я отвори колата.
Според мене може да счупи джама - да отвори колата да си вземе ключовете и после да извика полицаите за протокол - но ще има излишни разправии със застрахователите а и ще трябва да сменя стъкло, което няма да е оригинално по всяка вероятност. Да не говорим, че ще я напълни със стъкла и после дълго време ще ги чисти.
Дори и 50лв да даде за ключар мисля, че доста главоболия ще си спести.
-
- Автомобил:
- Двигател:
.
Ако това ще помогне http://www.vbox7.com/play:424a3e9f + http://www.vbox7.com/play:46bba292.Дано да стане 

- blondeskiller
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Здравей, колега - ако имаш каско направи следното :
- чупиш си предния джам(не е добре да има мн хора наоколо) , вадиш си ключа като пич .. викаш кат да ти съставят протокол за кражба (взели са ти нещо от вътре .. квото си избереш
съставят ти протокол и колата при застрахователите за ново стъкло! НО ЗАДЪЛЖИТЕЛНО СИ ИЗВАДИ ПОСЛЕ ДРУГ КЛЮЧ, щото е нова кола тва. . и освен всичко друго при кражба забрави за изплащане на квото и да е без ключ 
- чупиш си предния джам(не е добре да има мн хора наоколо) , вадиш си ключа като пич .. викаш кат да ти съставят протокол за кражба (взели са ти нещо от вътре .. квото си избереш

blondeskiller написа:Здравей, колега - ако имаш каско направи следното :
- чупиш си предния джам(не е добре да има мн хора наоколо) , вадиш си ключа като пич .. викаш кат да ти съставят протокол за кражба (взели са ти нещо от вътре .. квото си изберешсъставят ти протокол и колата при застрахователите за ново стъкло! НО ЗАДЪЛЖИТЕЛНО СИ ИЗВАДИ ПОСЛЕ ДРУГ КЛЮЧ, щото е нова кола тва. . и освен всичко друго при кражба забрави за изплащане на квото и да е без ключ
Вярно това ще да е най евтиното изпълнение, ама при толкова стъклария как пък точно предния джам избра

- blondeskiller
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
nadasdi написа:blondeskiller написа:Здравей, колега - ако имаш каско направи следното :
- чупиш си предния джам(не е добре да има мн хора наоколо) , вадиш си ключа като пич .. викаш кат да ти съставят протокол за кражба (взели са ти нещо от вътре .. квото си изберешсъставят ти протокол и колата при застрахователите за ново стъкло! НО ЗАДЪЛЖИТЕЛНО СИ ИЗВАДИ ПОСЛЕ ДРУГ КЛЮЧ, щото е нова кола тва. . и освен всичко друго при кражба забрави за изплащане на квото и да е без ключ
Вярно това ще да е най евтиното изпълнение, ама при толкова стъклария как пък точно предния джам избра
Е щото крадците да ти разбият задния джам за да крадат е странно

НО ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ИЗВИКАЙ СЛЕД ТВА ПОЛИЦИЯ ЗА ПРОТОКОЛ!!! (и не се шашкай - ако се опънат за 10 кинта пишат квото поискаш в протокола - личен опит )

- blondeskiller
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
nadasdi написа:аз под преден разбирам тоя през който се кьориш да не ти изкочи някоя бабичка докато караш, имаш чистачки тва онова, другите са странични за мен:wink:
е странички исках да кажа.. хахахаха стига бе

Сори за офтопика ама не се сдържах

- pRo_4_LiFe
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
Глупости говорите . Стоманена тел 2 мм огъната на U късата част около 12см дългата 50-60 см и закривена да се дърпа нагоре с нея.Вкарва се телта след като се надигне гумената лайстна на стъклото.Дългата част на U то трябва да е точно пред дръжката на вратата. С късата част се избутва бутона.
Др. вариант е пак с таква тел но по-дълга се бърка през уплътнението на вратата , добре е да има 2 ри човек да издърпва вратата навън . Долната част на телта е закривена на малко U , но то е хоризонтално .Даже е добре формата да е V .Подвежда се към бутона V то - целта е да се заклини в бутона и издърпване нагоре.
С малко тренировка става .
Този номер с ключа вече 2 пъти го правя на служебния Комбо. само, че при него покрай стъклото няма начин за отваряне.
Др. вариант е пак с таква тел но по-дълга се бърка през уплътнението на вратата , добре е да има 2 ри човек да издърпва вратата навън . Долната част на телта е закривена на малко U , но то е хоризонтално .Даже е добре формата да е V .Подвежда се към бутона V то - целта е да се заклини в бутона и издърпване нагоре.
С малко тренировка става .
Този номер с ключа вече 2 пъти го правя на служебния Комбо. само, че при него покрай стъклото няма начин за отваряне.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”