Вертикално отварящи се врати
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- ivan20071983
- Автомобил: Passat
- Двигател: AHL
- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
- Vextor
- Автомобил:
- Двигател:
Кое ще направиш сам бе майна ?? Знаеш ли какви са амортесьорите за тия врати ?? Колко нютона са ??asd_ написа:500лв е много добре оферта,но аз искам да се пробвам сам да го направя пак ако нестане......все пак ще ги монтирам на една 1-ка
Тфа да не мислиш 4е ще стане с кухненски механизъм за вертикални врати ...
Планките се правят лесно , но съществената 4аст се намира трудно

- jooorooo
- Автомобил:
- Двигател:
амортесьорите от 600 нютона на горе и ще държат, стига да се направи точно стойката. не напразно с 1 амортесьор са така извити като 1/2-ра 6-тоъгълник, всичко е въпрос на математика и изчисления + малко физика
П.П. за незнаещите, 600 нютона са всички амортесьори на капаци багажници, които имат само един амортесьор
Така, ето решението, отива се при един фрезист с готови чертежи, какви детаили са нужни и ги изработва, но преди това е добре да се вземят или поне премерят нужните амортесьори за да не стане грешка в изчисленията на раменете.
Аз нямам, но знам за какво става дума, на един френд му правихме за колата /горката, вече е в моргата/

П.П. за незнаещите, 600 нютона са всички амортесьори на капаци багажници, които имат само един амортесьор
Така, ето решението, отива се при един фрезист с готови чертежи, какви детаили са нужни и ги изработва, но преди това е добре да се вземят или поне премерят нужните амортесьори за да не стане грешка в изчисленията на раменете.
Аз нямам, но знам за какво става дума, на един френд му правихме за колата /горката, вече е в моргата/
- ivan20071983
- Автомобил: Passat
- Двигател: AHL
-
- Автомобил:
- Двигател:
re
а колега може ли и някакви размери да посочиш, евентуално и за другите желаещи да си направят така колата
мерси.

мерси.
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
:)
чак моето уно го има качено тук
ама няма лошо

Re: Вертикално отварящисе врати
много се извинявам ама ако може няклои да даде размерите на тези панти няма да е зле пак ше кача някоя снимка като станат

- ceko_76
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Вертикално отварящисе врати
колега ас си направих такива сам но да си направиш самата панта е лесно интересно става когато запо4неш с монтажа 4е по4неш ли веднъж връщане назад няма ще видя какво имам като 4ертежи и щеги ка4а