Проект VW Golf 4 - Refresh
- Vorsprung durch technik
- Автомобил:
- Двигател:
re
kircheto написа:Освен ремонта и фаровете трябва да помислиш за хубави джанти и окачване на 1 време според мен!
За джантите съм съгласен, но окачването няма да пипам за нищо на света

- r_tuning
- Автомобил:
- Двигател:
Re: re
т.е...по4ти ни6то няма да постигнеш без негоZnajko написа:kircheto написа:Освен ремонта и фаровете трябва да помислиш за хубави джанти и окачване на 1 време според мен!

Re: re
r_tuning написа:т.е...по4ти ни6то няма да постигнеш без негоZnajko написа:kircheto написа:Освен ремонта и фаровете трябва да помислиш за хубави джанти и окачване на 1 време според мен!
Аз няма да ходя по състезания за тунинг, а искам Голф-чето ми да изглежда малко по-добре

ре
Vizor написа:Определено окачването е над 50 процента от този тип "изглед" повярвай мивидях кола 1:1 с моята само че свалена долу.. нямаше нищо общо в действителност
ОК, но като сложа +/- за мен и ежедневието ми са много, много повече минусите

ре
FreeSoul написа:Щом няма да смъкваш си слагай фарчетата, музиката, една решетка без емблема евентуално, едни 17-ки /след като е ежедневка - не виждам смисъл от 18 нагоре/, стопове евентуално и любимите ти прагове![]()
![]()
Успех
И аз към 17-ки съм се ориентирал. Стоповете, които са на колата ме кефят и няма да ги пипам, а тоя вариамт с маска без емблема за мен не е готин и няма да го правя!