Кандидати - Писта Русе 2008

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
fast_t
Автомобил: VW Corrado G60 1992
Двигател: PG

Мнениеот fast_t » Съб 17 май 2008 23:28

Там сме! :)

Потребителски аватар
Vorsprung durch technik
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Vorsprung durch technik » Нед 18 май 2008 1:31

има брутално АУДИ РС6 :twisted:

Потребителски аватар
Boyan Yordanov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Boyan Yordanov » Нед 18 май 2008 2:42

Колкото и кощунствено да ви звучи аз смятам да проспя старта щото току що се прибирам от работа :lol: Иначе вчера на трнировката беше много хубаво като махнеш 30 градусовата жега.Между другото пилотите на 2ките доста ме разочароваха уж големи бегачки карат ала бала :lol:

Потребителски аватар
Don_Castelano
Автомобил: seat cordoba
Двигател: ABD 94

Мнениеот Don_Castelano » Нед 18 май 2008 5:21

След малко тръгвам за ралито. Обещава се интересна борбата, особено в "Хоби-кар" сериите. Има доста наточени бегачки, издаващи пробиващи-тъпанчетата звуци. Има няколко 1-ци, 2-ки и ако не се лъжа една 3-ка плюс загадъчно поло, което вчера ги нацепи всичките. Айте, там сме !!!

Потребителски аватар
znainainai
Автомобил: Golf4
Двигател: MK 4 98 AHF

Мнениеот znainainai » Нед 18 май 2008 6:05

Boyan Yordanov написа:Колкото и кощунствено да ви звучи аз смятам да проспя старта щото току що се прибирам от работа :lol: Иначе вчера на трнировката беше много хубаво като махнеш 30 градусовата жега.Между другото пилотите на 2ките доста ме разочароваха уж големи бегачки карат ала бала :lol:

Не знам какво са те разочаровали ама не можеш да сравняваш Golf 2 и 3 със Audi RS6 просто Audi-то върви нечовешки много. А и едва ли си гледал по наблизо от мен кое как върви все пак аз ги гледам от самата писта :D

los_tigros

Мнениеот los_tigros » Нед 18 май 2008 17:29

znainainai написа:
Boyan Yordanov написа:Колкото и кощунствено да ви звучи аз смятам да проспя старта щото току що се прибирам от работа :lol: Иначе вчера на трнировката беше много хубаво като махнеш 30 градусовата жега.Между другото пилотите на 2ките доста ме разочароваха уж големи бегачки карат ала бала :lol:

Не знам какво са те разочаровали ама не можеш да сравняваш Golf 2 и 3 със Audi RS6 просто Audi-то върви нечовешки много. А и едва ли си гледал по наблизо от мен кое как върви все пак аз ги гледам от самата писта :D

Аудито много върви ама като цяло си беше е*ати шлепа.Колегата Алекс много го беше напънал,но 2-3 обиколки преди края изчезна.Някой инфо защо не завърши?После колата в бокса си изглеждаше нормално(в смисъл не беше ударена).Някакъв тех. проблем сигурно.

Потребителски аватар
NovobranecGT
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот NovobranecGT » Нед 18 май 2008 18:16

los_tigros написа:
znainainai написа:

Аудито много върви ама като цяло си беше е*ати шлепа.Колегата Алекс много го беше напънал,но 2-3 обиколки преди края изчезна.Някой инфо защо не завърши?После колата в бокса си изглеждаше нормално(в смисъл не беше ударена).Някакъв тех. проблем сигурно.

Последния път когато го видях да се изкачва по правата и да диша във врата на Ауди-то, ми се стори че предната му лява гума е нещо мека....после чух че е отпаднал заради гума...Адски съжалявам за колегата, много добро каране от негова страна, съжалявам че гумата го провали и не успя да натупа Ауди-то, защото беше върпос на време :wink:
Като цяло имаше доста пилоти, които изненадаха публиката с добре подготвени автомобили(лично подготвени) и зверско каране.

Потребителски аватар
saiman
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот saiman » Нед 18 май 2008 20:07

red rider
Автомобил: virgine blue B3
Двигател:

Мнениеот red rider » Нед 18 май 2008 21:13

znainainai написа:

И според мен RS 6 цата не и беше много мястото там . Серийният и вариант е доста зъл камо ли преработена с още поне 100 тина коня отгоре . Колегата Алекс наистина и се пънеше чак огън хвърляше отзад :lol: но и да не беше отпаднал не ми се вярва че щеше да го мине по чисто технически причини. На мен лично ми хареса червения голф 2 мисля че се класира на 3 или 4 място. Работеше перфектно без много шум и врява , личеше че са го пипали професионалисти . Някой знае ли го дали е от форума ? Да го поздравим човека за доброто представяне . Поздрав и за VLADI с бялата двойка че успя изобщо да финишира :lol: доста пушеше на последната обиколка .

Потребителски аватар
ortiz
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ortiz » Нед 18 май 2008 21:22

RS аудито си е 550 коня(би турбо) лично говорих с механниците на Дунев.Бедини караше за тима на Дунев.Повярвайте ми Аудито е много истинско и нечовешко.Лично аз много съжалявам за Лансъра на колегата,ама според мен и според механниците нямаше кола на пистата която да му се опре.Още веднъж поздрави за Алекс,караше достойно !!!

Потребителски аватар
ortiz
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ortiz » Нед 18 май 2008 21:25

:wink:

Последна промяна от ortiz на Пон 19 май 2008 7:12, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
gyb
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот gyb » Нед 18 май 2008 23:53

аудито беше няколко класи над всички останали и ми направи впечатление че се кара на средни обороти още малко и на ниски и пак върви страшно. това чудовище можеше да върви в пъти повече сигурно. като даде газ се чува че оборотите леко се увеличават а много дърпа нагоре без никакво усилие.
червената двойка мисля стана първа в класа си - той и аудито караха сами - голфа накрая мисля беше две обиколки след аудито а останалите бяха 1 след него.

Потребителски аватар
Vlad777
King of the Road
King of the Road
Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
Контакти:

Мнениеот Vlad777 » Вто 20 май 2008 18:06

довечера от 21:00 по Евроком ще има репортаж от ралито :idea:

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”