Преебавката VIVATEL

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
maks
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот maks » Чет 15 дек 2005 10:53

Миналата година саседа ми си купи от италия SE z1010 и то за 100 евро,с някакъв техен биконект...тука телефона се предаваше за 800 лева...

Потребителски аватар
Spectre™
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Spectre™ » Чет 15 дек 2005 10:56

Мисля, че М-Тел са най-коректни към клиентите си. Защото с Глобул постоянно си имам неприятности. Последния път по погрешка ми бяха сложили вместо 50лв , 80 лв сметка и ми спират телефона точно когато ми трябва най-много. Сериозно съм решил да се прехвърля при М-Тел.

Потребителски аватар
Стиви Джи
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Стиви Джи » Чет 15 дек 2005 11:03

Аз пък съм с два мтела

Потребителски аватар
lowrider
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот lowrider » Чет 15 дек 2005 12:29

Spectre написа:Мисля, че М-Тел са най-коректни към клиентите си. Защото с Глобул постоянно си имам неприятности. Последния път по погрешка ми бяха сложили вместо 50лв , 80 лв сметка и ми спират телефона точно когато ми трябва най-много. Сериозно съм решил да се прехвърля при М-Тел.

Абе тия от глобул често май имат този навик - да надчисляват,баща ми на няколко пъти имаше такива проблеми на глобулската си карта :evil:

Потребителски аватар
scuba
R.I.P. Holy Diver
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот scuba » Чет 15 дек 2005 12:37

lowrider написа:
Spectre написа:Мисля, че М-Тел са най-коректни към клиентите си. Защото с Глобул постоянно си имам неприятности. Последния път по погрешка ми бяха сложили вместо 50лв , 80 лв сметка и ми спират телефона точно когато ми трябва най-много. Сериозно съм решил да се прехвърля при М-Тел.

Абе тия от глобул често май имат този навик - да надчисляват,баща ми на няколко пъти имаше такива проблеми на глобулската си карта :evil:

Щот не знаеш в МТел какво "наддаване" е: Сметките ми започнаха от 50-60 лв., после станаха 80-100, после 120-150. И накрая на 220 лева сметка им теглих една дълга, българска, народна.... КРАЙ! Не искам повече да чувам за тази фирма. Баси лъжците

Потребителски аватар
CellNet ™
Sheriff
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот CellNet ™ » Чет 15 дек 2005 12:38

scuba написа:Щот не знаеш в МТел какво "наддаване" е: Сметките ми започнаха от 50-60 лв., после станаха 80-100, после 120-150. И накрая на 220 лева сметка им теглих една дълга, българска, народна.... КРАЙ! Не искам повече да чувам за тази фирма. Баси лъжците

Викторе както винаги си прав. :D
И при мен беше същата работа :wink:

Потребителски аватар
Spectre™
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Spectre™ » Чет 15 дек 2005 12:46

scuba написа:
lowrider написа:

Щот не знаеш в МТел какво "наддаване" е: Сметките ми започнаха от 50-60 лв., после станаха 80-100, после 120-150. И накрая на 220 лева сметка им теглих една дълга, българска, народна.... КРАЙ! Не искам повече да чувам за тази фирма. Баси лъжците

Ще видим тая работа, може и на Прима да се прехвърля. Предпочитам да си я презареждам за 40 лв отколокото да давам луди пари и да си късам всеки път нервите. И да не ме гонят за разни тъпи сметки. :dontknow:

Потребителски аватар
Roberta
Официален говорител
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Roberta » Чет 15 дек 2005 12:47

scuba написа:Щот не знаеш в МТел какво "наддаване" е: Сметките ми започнаха от 50-60 лв., после станаха 80-100, после 120-150. И накрая на 220 лева сметка им теглих една дълга, българска, народна.... КРАЙ! Не искам повече да чувам за тази фирма. Баси лъжците

Колко познато ми звучи!!! :evil: :evil: :evil:
Засега от Глобул съм доволна, но няма гаранция, че и те не шмекеруват с надписването на сметките :!:
Всичките са от един дол дренки, как пък един свестен оператор не дойде!!! :roll:

Потребителски аватар
imedarov
Автомобил: Passat B8
Двигател:
Контакти:

Мнениеот imedarov » Чет 15 дек 2005 20:01

Стига с това надписване на сметките бе хора имате таймери на телефоните и електронна фактура в сайта на мтел. Точно до стотинка/секунда. Мтел са номер едно саега благодарение на парите които наливаме всеки месец.
Единствено ме дразни че ми казват ти ша говориш за 20ст на минута а сержант петров на 15ст щото е служител на мвр,мо,адв,кзк и секакви там съкращения. Та идеята ми е че сержанта е повече човек от мен

Потребителски аватар
°niksi°
Бай Брадър
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот °niksi° » Чет 15 дек 2005 23:39

imedarov написа:Стига с това надписване на сметките бе хора имате таймери на телефоните и електронна фактура в сайта на мтел. Точно до стотинка/секунда.

И аз така мисля. До сега не съм имал случай да ме прекарат нещо /от 99 година съм им абонат/
Иначе съм с: 4 м-телски на сметка, 1 Прима, 1 Бкънект, 1 ВИВАТЕЛ
За сега от Вивата съм доволен, но от М-тел не се отказвам.

Потребителски аватар
maistora_1
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот maistora_1 » Чет 15 дек 2005 23:45

°niksi° написа:За сега от Вивата съм доволен, но от М-тел не се отказвам.

просто и аз така

Потребителски аватар
madcap
Кенанския лъв
Автомобил: 1990 VW Golf 2
Двигател: APP turbo
Контакти:

Мнениеот madcap » Пет 16 дек 2005 2:03

Roberta написа:Всичките са от един дол дренки, как пък един свестен оператор не дойде!!! :roll:

май Водапфоне искаха ,ама май пак не се разбраха кой от всичките катили да лапа парат , и дойдаха тия от .....

Потребителски аватар
Vlad777
King of the Road
King of the Road
Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
Контакти:

Мнениеот Vlad777 » Пет 16 дек 2005 2:15

imedarov написа:Стига с това надписване на сметките бе хора имате таймери на телефоните и електронна фактура в сайта на мтел. Точно до стотинка/секунда.

тва не им пречи да надписват ;) И то по много проста схема - ти говориш 73 секунди - отчитат 80+.

Иди ги хвани и докажи точно колко си говорил!

Потребителски аватар
lowrider
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот lowrider » Пет 16 дек 2005 16:36

scuba написа:
lowrider написа:

Досега не са ми надчислявали нищо от мтел,говоря ли много имам и големи сметки(мали то ня бяха едни прими за подаръци всеки месец,едни клубни точки... :twisted: ),ограничавам ли се плащам малко :idea:

Потребителски аватар
maks
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот maks » Пет 16 дек 2005 17:11

Ето как протестират в Украина срещу операторите :D
http://www.mobile-review.com/articles/2 ... t-ua.shtml

Върни се в “ОФФ-Топик - други”