Преебавката VIVATEL
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- lowrider
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Spectre написа:Мисля, че М-Тел са най-коректни към клиентите си. Защото с Глобул постоянно си имам неприятности. Последния път по погрешка ми бяха сложили вместо 50лв , 80 лв сметка и ми спират телефона точно когато ми трябва най-много. Сериозно съм решил да се прехвърля при М-Тел.
Абе тия от глобул често май имат този навик - да надчисляват,баща ми на няколко пъти имаше такива проблеми на глобулската си карта

- scuba
- R.I.P. Holy Diver
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
lowrider написа:Spectre написа:Мисля, че М-Тел са най-коректни към клиентите си. Защото с Глобул постоянно си имам неприятности. Последния път по погрешка ми бяха сложили вместо 50лв , 80 лв сметка и ми спират телефона точно когато ми трябва най-много. Сериозно съм решил да се прехвърля при М-Тел.
Абе тия от глобул често май имат този навик - да надчисляват,баща ми на няколко пъти имаше такива проблеми на глобулската си карта
Щот не знаеш в МТел какво "наддаване" е: Сметките ми започнаха от 50-60 лв., после станаха 80-100, после 120-150. И накрая на 220 лева сметка им теглих една дълга, българска, народна.... КРАЙ! Не искам повече да чувам за тази фирма. Баси лъжците
- CellNet ™
- Sheriff
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
scuba написа:Щот не знаеш в МТел какво "наддаване" е: Сметките ми започнаха от 50-60 лв., после станаха 80-100, после 120-150. И накрая на 220 лева сметка им теглих една дълга, българска, народна.... КРАЙ! Не искам повече да чувам за тази фирма. Баси лъжците
Викторе както винаги си прав.

И при мен беше същата работа

- Spectre™
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
scuba написа:lowrider написа:Spectre написа:Мисля, че М-Тел са най-коректни към клиентите си. Защото с Глобул постоянно си имам неприятности. Последния път по погрешка ми бяха сложили вместо 50лв , 80 лв сметка и ми спират телефона точно когато ми трябва най-много. Сериозно съм решил да се прехвърля при М-Тел.
Щот не знаеш в МТел какво "наддаване" е: Сметките ми започнаха от 50-60 лв., после станаха 80-100, после 120-150. И накрая на 220 лева сметка им теглих една дълга, българска, народна.... КРАЙ! Не искам повече да чувам за тази фирма. Баси лъжците
Ще видим тая работа, може и на Прима да се прехвърля. Предпочитам да си я презареждам за 40 лв отколокото да давам луди пари и да си късам всеки път нервите. И да не ме гонят за разни тъпи сметки.

- Roberta
- Официален говорител
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
scuba написа:Щот не знаеш в МТел какво "наддаване" е: Сметките ми започнаха от 50-60 лв., после станаха 80-100, после 120-150. И накрая на 220 лева сметка им теглих една дълга, българска, народна.... КРАЙ! Не искам повече да чувам за тази фирма. Баси лъжците
Колко познато ми звучи!!!

Засега от Глобул съм доволна, но няма гаранция, че и те не шмекеруват с надписването на сметките

Всичките са от един дол дренки, как пък един свестен оператор не дойде!!!

- imedarov
- Автомобил: Passat B8
- Двигател:
- Контакти:
Стига с това надписване на сметките бе хора имате таймери на телефоните и електронна фактура в сайта на мтел. Точно до стотинка/секунда. Мтел са номер едно саега благодарение на парите които наливаме всеки месец.
Единствено ме дразни че ми казват ти ша говориш за 20ст на минута а сержант петров на 15ст щото е служител на мвр,мо,адв,кзк и секакви там съкращения. Та идеята ми е че сержанта е повече човек от мен
Единствено ме дразни че ми казват ти ша говориш за 20ст на минута а сержант петров на 15ст щото е служител на мвр,мо,адв,кзк и секакви там съкращения. Та идеята ми е че сержанта е повече човек от мен
- °niksi°
- Бай Брадър
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
imedarov написа:Стига с това надписване на сметките бе хора имате таймери на телефоните и електронна фактура в сайта на мтел. Точно до стотинка/секунда.
И аз така мисля. До сега не съм имал случай да ме прекарат нещо /от 99 година съм им абонат/
Иначе съм с: 4 м-телски на сметка, 1 Прима, 1 Бкънект, 1 ВИВАТЕЛ
За сега от Вивата съм доволен, но от М-тел не се отказвам.
- maistora_1
- Автомобил:
- Двигател:
- lowrider
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
scuba написа:lowrider написа:Spectre написа:Мисля, че М-Тел са най-коректни към клиентите си. Защото с Глобул постоянно си имам неприятности. Последния път по погрешка ми бяха сложили вместо 50лв , 80 лв сметка и ми спират телефона точно когато ми трябва най-много. Сериозно съм решил да се прехвърля при М-Тел.
Досега не са ми надчислявали нищо от мтел,говоря ли много имам и големи сметки(мали то ня бяха едни прими за подаръци всеки месец,едни клубни точки...

- maks
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ето как протестират в Украина срещу операторите
http://www.mobile-review.com/articles/2 ... t-ua.shtml

http://www.mobile-review.com/articles/2 ... t-ua.shtml
Върни се в “ОФФ-Топик - други”