Цените на горивата - последно увеличение и коментари
- Stefan
- R.I.P Madcap
- Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
- Двигател:
bomber написа:Да ,но нали беше казал, че нямяло бензин ,защото недали въздушно пространство на хамериканците и доста бензиностанции били затворили,няма такова нещо
Така разбрах от сестрата на един познат, която живее в Гърция и през седмица си идва до Чепеларе за няколко дни по работа

- zdravko_1986
- Автомобил:
- Двигател:
- Dpop
- Автомобил: VW
- Двигател:
bomber написа:
Да ходи ти от люлин до младост с колелоНестава просто
Прекрасна и здравословна алтернатива на гориватата. То не са скоци на цени не е чудо.

Последна промяна от Dpop на Пон 19 май 2008 13:29, променено общо 1 път.
- bomber
- Автомобил:
- Двигател:
Dpop написа:bomber написа:
Да ходи ти от люлин до младост с колелоНестава просто
Прекрасна и здравословна алтернатива на гориватата. То не са скоци на цени не е чудо.
Дядо ми лека ме пръст, е навъртал няколко години по ок 30 км. на ден, за да отиде и да се върне от работа.
Нещо сме се поизнежили в наше време.
е как ще стане да отидеш примерно с костюм и колело наработа примерно

- longora
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
От тези сайтове като видях цената на един велосипед ... по добре да си взема едно скутерче
С него можеш да ходиш с костюм на работа та дори и място за куфарче има
Но тази алтернатива на автомобила е за 2-3 месеца .. я се качи на колело/скутер докато вали, гърми, градужка и след това започе зимата с приятните за водачи на двуколестни превозни средста температури ... май не става ...
П.П. Аз на колело хич не се виждам .. а па тия дето ще ме видят ще има да ми се смеяяят .... жална ми майка

П.П. Аз на колело хич не се виждам .. а па тия дето ще ме видят ще има да ми се смеяяят .... жална ми майка

- dermeister
- Автомобил:
- Двигател:
Абе стига с тия колела. И аз ходя на работа с колело понякога, но това не е решението на проблема. Ако искате направо да сменим колите с каруци, да си изкопаем външни кенефи, да си правим дрехи от кожи и да се откажем от електричеството, понеже ще е евтино и ще опазваме околната среда. Имаме проблем с високите цени на горивата на фона на ниските ни заплати, също имаме проблем със законите и инфраструктурата в градовете. Ако всичко ни е наред и уредено както трябва, ще си караме колите като бели хора, а колело ще кара, на който му се спортува.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”